Oci

El Summer Market aterra en la platja d'Oliva amb concerts, "food trucks" i un mercat d'artesania

Aquest mercat estarà obert fins al pròxim 30 d'agost en horari de 18 a 00 hores i es troba a tan sols 50 metres de la platja d'Oliva

Guardar

Un mercat gastronòmic d'estiu a la platja d'Oliva. Imatge: Duna Market
Un mercat gastronòmic d'estiu a la platja d'Oliva. Imatge: Duna Market

L'estiu és una de les millors èpoques de l'any, o almenys això diuen. Pot ser que el bon temps, tindre més hores de llum en el dia o les vacances tinguen alguna cosa que veure amb aqueixa consideració. A més, és un període de l'any en el qual augmenten els plans fora de casa i, paral·lelament, també s'incrementa l'oferta d'oci.

Una oferta d'oci que cada vegada inclou més mercats gastronòmics arran de mar. És el cas del Summer Market Oliva, un festival de food trucks, música i artesania que aterra en la platja d'aquesta localitat de la comarca de La Safor aquest estiu. En concret, aquest recinte se situa en el carrer del Lledoner, enfront de l'Hotel Oliva Suites i al costat del Pub El Manglar de Bagheera.

Tal com explica l'organització del festival en les seues xarxes socials, per a arribar fins al recinte del Summer Market Oliva s'ha d'anar en direcció a la carretera de la platja i una vegada s'arribe a aquesta dirigir-se cap al Càmping Kiko Port.

El Summer Market d'Oliva s'inaugura hui dijous 13 de juliol i les seues portes estaran obertes fins al pròxim 31 d'agost en horari de 18 a 00 hores durant tots els dies de la setmana. La ubicació privilegiada en la qual es troba aquest mercat permet gaudir dels millors capvespres al costat del mar, ja que aquest es trobe a tan sols 50 metres de la platja d'Oliva.

El catàleg gastronòmic d'aquest mercat d'estiu es caracteritza amb una gran varietat de menjar en una desena de food trucks que reuniran els plats de sabors de diverses parts del món. En el mateix recinte, també hi haurà una zona comercial amb diferents llocs de venda de productes artesanals i moda i també hi haurà un àrea dirigida al públic infantil.

A més, la programació cultural d'aquest mercat inclou actuacions musicals en directe, monòlegs d'humor i més espectacles que se celebraran, com a mínim, tres vegades a la setmana. El Summer Market Oliva és un festival que fusiona gastronomia, oci, cultura i artesania en un mateix espai i que a part d'estar obert a totes les edats també ho està a les mascotes, ja que és un espai pet friendly al com aquestes poden accedir.

Destacats