Oci

Sueca celebra el major piromusical d'Europa aquest dissabte

L'espectacle durarà 34 minuts i cremarà 1.900 quilograms de pólvora

Guardar

Castillo de fuegos artificiales en Falles
Castillo de fuegos artificiales en Falles

Foc i música s'uniran dissabte que ve 10 de setembre per a celebrar el 20 aniversari del Piromusical de Sueca. Ricardo Caballer i Daniel Claver presentaran en l'estadi municipal Antonio Puchades el major piromusical d'Europa, amb 1.900 quilograms de pólvora que encendran amb cançons de totes les èpoques a partir de les 23.00 hores.

Caballer, encarregat pirotècnic de l'espectacle, ha assegurat que aquest ha sigut un punt d'inflexió en la seua carrera professional. "Aquest Piromusical és molt especial, ja que l'interés per la pirotècnia me'l va despertar aquest esdeveniment i no els castells o la mascletà", afirmava Caballer. A més, ha detallat que aquesta edició serà molt especial, perquè 24 ordinadors es coordinaren durant els 34 minuts que durarà l'espectacle i que encendran més de 16.500 peces de foc.

Les entrades es van posar a la venda el dilluns 22 d'agost per un preu de 2 euros per a residents al poble i de 15 per a visitants, i ja s'han esgotat. Així i tot, es pot continuar gaudint de l'espectacle en diverses parts del poble i als voltants de l'estadi municipal.

Dimas Vázquez, l'alcalde de Sueca, ha recordat la importància d'aquest espectacle en les Festes Majors per al poble. "El Piromusical forma part de l'essència de Sueca. Conjuntament amb la 'Mostra Internacional del Mim' i el 'Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca' formen uns pilars en les nostres festes que omplin de diversió al poble, i projecten la imatge de Sueca pertot arreu", ha assegurat.

Més música

Després del piromusical, a les 23.45 hores se celebrarà un espectacle dedicat als més majors, l'Espectacle "GERIATRIK" amb un musical "con canas y a lo loco", en la plaça de l'Ajuntament. A aqueixa mateixa hora es realitzarà en l'avinguda de l'Albufera un tribut al grup de pop per excel·lència, ABBA amb "Dancing Queen ABBA Tribute Show".

En finalitzar el gran espectacle tribut a ABBA, se celebrarà també en l'avinguda de l'Albufera la Festa de la Ràdio HIT FM, que comptarà amb els millors èxits musicals de la ràdio i amb l'actuació de Jose AM.

Arxivat a:

Destacats