Oci

Rutes turístiques i teatralitzades a Paterna durant els mesos de juliol i agost

Tota la informació sobre les visites guiades per Paterna aquest estiu

Guardar

Entorn de la Torre i les coves de Paterna
Entorn de la Torre i les coves de Paterna

La localitat de Paterna (València) acull, aquest estiu, rutes turístiques i teatralitzades per a conéixer la història i els monuments de la ciutat. Unes visites gratuïtes que s'ofereixen a veïns i visitants durant els mesos de juliol i agost, i que són el pla perfecte per a gaudir en família.

En primer lloc, l'Ajuntament de Paterna ha llançat les tradicionals rutes nocturnes que, sota el nom 'A la Lluna de Paterna', permetran conéixer els monuments més emblemàtics, com el mural d'Antonio Ferrandis, el Museu de Ceràmica, el Casino, l'Hostal, el monument al tirador i, per descomptat, les famoses coves de Paterna i la Torre.

Aquestes visites guiades comencen a les 21.00 hores, i es realitzen tots els divendres de juliol i agost. Encara que són completament gratuïtes, sí que requereixen inscripció prèvia a través del correu [email protected], pel WhatsApp 607 218 403 o telefonant al 963 053 124 en horari de dimarts a diumenge de 9.00 a 14.00 hores.

D'altra banda, els dies 30 de juliol i 13 i 17 d'agost, Paterna comptarà amb una ruta teatralitza. 'El dia d'abans' ens transporta al dia d'abans del lliurament de la ciutat a Jaume I. Durant aquesta ruta, que comença a les 21.00 hores, les persones assistents coneixeran la història i anècdotes d'una de les nits més decisives de Paterna, una nit en la qual van haver d'optar entre la pau o la guerra.

Les inscripcions podrà realitzar-se presencialment a l'oficina de Turisme de dimarts a diumenge de 9.00 a 14.00 hores, per telèfon al 963 053 124 o al WhatsApp 607 218 403.

Totes dues activitats estan subjectes als protocols COVID que marquen les autoritats sanitàries.

No ho penses més, i aquest estiu coneix més en profunditat tota la història de Paterna amb aquestes dues visites que, cada any, tenen un gran acolliment i que s'han convertit en una alternativa d'oci per a tots els públics.

Destacats