Oci

Requena celebra aquest cap de setmana la "Gamer Weekend 2022"

Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 13 i 14 d'agost en el Recinte Firal del municipi valencià

Guardar

Jugadors en una sala "Gaming" (Fredrick Tendong)
Jugadors en una sala "Gaming" (Fredrick Tendong)

És una realitat que els videojocs són presents en la vida de la majoria de xiquets i adolescents. Acció, aventures, diversió i distracció: els "gamers" asseguren que jugar a videojocs suposa viure una experiència única i inimitable.

Per això, l'Ajuntament de Requena, dins de les iniciatives impulsades per la Regidoria de Joventut, ha volgut posar en marxa un ampli ventall d'activitats lúdiques al mateix temps que es fomenta l'oci alternatiu i responsable: arriba a la localitat valenciana l'esperat "Gamer Weekend 2022".

Aquest esdeveniment, que se celebrarà el pròxim dissabte 13 i diumenge 14 d'agost en el Recinte Firal de Requena d'11.00 a 22.00 hores, promet oferir una experiència única amb videojocs i música.

Cartell Requena Gamer Weekend 2022
Cartell Requena Gamer Weekend 2022

D'aquesta manera, la iniciativa constarà de diferents zones habilitades per a videojugadors:

  • Zona Gaming: en aquesta sala hi haurà disponible 10 consoles PS4 i Xbox One amb simuladors de conducció i de realitat virtual. A més, s'inclouen més de 20 títols actualitzats per a jugar en Minecraft, FIFA22 o Fortnite.
  • Zona Mobile: el jugador pot portar el seu mòbil o tauleta i gaudir d'un espai habilitat per a jocs de mòbil amb connexió wifi gratuïta.
  • Zona Lan: el videojugador pot portar al recinte el seu ordinador o consola i xalar d'hores en tornejos de Warzone, LOL o Valorant.

A més, els jugadors hauran de demostrar el seu nivell practicant el seu esport favorit o amb jocs populars com a FIFA, NBA2K, Fortnite, Just Dance i molts més.

Els participants, a més de fruir d'una experiència única amb videojocs i música, podran guanyar diferents premis en les competicions.

L'esdeveniment és completament gratuït, però sota unes condicions: la persona que desitge accedir, haurà de portar màscara dins del recinte durant tot l'esdeveniment, ha de respectar les normes de conducta i seguretat. Els menors de 14 hauran d'anar acompanyats de pare, mare o tutor responsable i, a partir dels 116, no és necessari anar acompanyat.

Per a participar, és necessari inscriure's en la pàgina web oficial, ja que s'accedeix al recinte amb acreditació.

Destacats