Oci

Rebaixes a València 2024: horari dels centres comercials este diumenge

Aprofitant la temporada de rebaixes, els centres comercials de València oferixen obertura especial este diumenge 7 de juliol

Guardar

Centro Comercial Saler de Valencia
Centro Comercial Saler de Valencia

L'arribada de juliol significa vacances per a molts i moltes, però també l'oportunitat de renovar armari per a la temporada estival amb menys diners. Els qui busquen ofertes per les rebaixes d'estiu 2024 a València, trobaran diversos centres comercials oberts este diumenge. Et contem quins a València Extra.

Esta campanya d'ofertes ha començat amb molta força a les botigues i les grans superfícies han anat augmentant els seus descomptes ràpidament. Fins i tot, arribant ja al 70% en productes de roba, sabateria, accessoris, productes de la llar, etc.

Bonaire se suma a les obertures especials i ha anunciat que este diumenge, 7 de juliol, obri totes les seues botigues en horari de 10.00 a 22.00 hores, és a dir, l'habitual. Tot això, sumat a les seues obertures de l'oci i la restauració d'11.00 a 01.00 hores, tal com ha informat el centre comercial.

A la ciutat de València, els qui vulguen fer una ullada a les rebaixes este diumenge podran fer-lo en el Centre Comercial Aqua Multiespacio. Ara, compta amb horari especial d'estiu i fins al 12 de gener de 2025 (és a dir, durant la temporada de venda més important) el centre obri les portes tots els diumenges i festius d'11.00 a 21.00 hores, excepte els locals dies previstos de màxima afluència, en els quals s'amplia de 10.00 a 22.00 hores el seu horari.

El mateix ocorre amb el Centre Comercial Arena, també en la capital del Túria. En este cas, des del 15 de juny hi ha obertura de tots els locals d'oci i botigues d'11.00 a 21.00 hores (Family Cash obri de 10.00 a 21.00 hores), una bona opció per a fer una ullada als descomptes en roba o sabateria que ja arriben al 70% en els seus primers dies de campanya.

En el cas de Nuevo Centro, un dels centres comercials més grans de la ciutat, també obri d'11.00 a 21.00 hores les seues botigues de moda, decoració i productes per a la llar, així com la seua zona de restauració.

Per part seua, el centre comercial El Saler, enfront de la Ciutat de les Arts i les Ciències, també ha establit horari d'estiu des del passat 16 de juny, per la qual cosa obri tots els diumenges i festius d'11.00 a 21.00 hores. Les excepcions són el 15 d'agost, 9 d'octubre i 25 de desembre, assenyalen des del centre.

També ha confirmat obertura especial demà diumenge un dels centres comercials més destacats de l'àrea metropolitana de València, el Gran Túria Plaza Experience, que obrirà els seus establiments i locals d'oci i hostaleria per a gaudir d'una jornada de compres i gastronomia.

A Alfafar, el centre comercial i d'oci MN4 també obrirà les seues portes com qualsevol altre dia este diumenge. Les botigues de roba, sabates i accessoris alçaran les seues persianes d'11.00 a 21.00 hores.

A més, la majoria de centres comercials oferix sortejos per realitzar compres i activitats especials per als més xicotets, per la qual cosa et recomanem consultar què farà cadascun d'ells si vols gaudir del dia en família i aconseguir premis.

Destacats