Oci

Arriba la primera Festa del Cava de Dominio de la Vega a Requena: tota la programació

Tindrà lloc aquest dissabte 12 d'agost a partir de les 20.30 hores en el celler de Dominio de la Vega en San Antonio (Requena)

Guardar

Cava Dominio de la Vega
Cava Dominio de la Vega

Dominio de la Vega presenta aquest dissabte 12 d'agost la primera edició de la Festa del Cava, una trobada creada per a acostar al públic una experiència propera amb el cava i la gastronomia. Tindrà lloc en els jardins del seu celler situat en Sant Antonio (aldea de Requena), a tan sols una hora de trajecte des de València.

Els assistents a la festa tindran l'oportunitat de gaudir dels millors caves de Dominio de la Vega, acompanyats amb gastronomia d'arrel, repleta de referències a Requena i a la seua comarca. Una nit que, a més, estarà amenitzada amb música: comptarà amb el concert de la banda valenciana Badlands i amb Agro Dj´s i Dj Mardi (Splendini).

"Estem impacients per gaudir juntament amb els nostres amics, familiars i públic en general d'aquesta nit tan especial que fa mesos que preparem. Hem posat tot l'afecte, treball i dedicació a una vetlada que esperem que marque un precedent i que puga repetir-se de manera anual com una cita imprescindible en l'agenda cultural i gastronòmica de Requena" assenyala el CEO de Domini de la Vega, Fernando Medina.

Aquesta Festa del Cava es presenta com una oportunitat per a celebrar i valorar el territori valencià, així com la gastronomia que ho envolta, en companyia dels caves més emblemàtics, sota els concordes de la música i la fresca nit d'agost, amb el lema de 'Gastronomia, Música i Territori'.

Celler Dominio de la Vega
Celler Domini de la Vega

Horaris i com arribar

La I edició de la Festa del Cava començarà dissabte pròxim dissabte 12 d'agost a les 20.30 hores i promet allargar-se fins ben entrada la matinada. L'entrada inclou: sopar oferit per Catering Garzarán, degustació de cava, assistència al concert i ressopó. Amb un gran èxit de participació, l'esdeveniment ja ha penjat el cartell de 'sold out' al web oficial del celler.

Per a l'ocasió i amb la finalitat de facilitar tots els trasllats, el celler ha posat a la disposició del públic servei d'autobús tant d'anada com de tornada. Amb eixides des de València (Torres de Serrans) a les 19.30 hores, des d'Utiel (parada bus Mercado) a les 20.00 hores i des de Requena (monument Festa de la Verema) a les 20.30 hores. El retorn a les tres localitats tindrà lloc des del celler a les 02.30 hores.

Destacats