Oci

El final de les festes de Patraix s'ajorna al cap de setmana

La previsió de pluges canvia de data els últims actes, que se celebraran del 14 al 16 d'octubre

Guardar

 Campanar de l'Església Sagrat Cor de Patraix
Campanar de l'Església Sagrat Cor de Patraix

Després de deu dies d'una infinitat d'activitats juvenils, concursos, espectacles pirotècnics, danses i molta diversió per a tota mena de públic, el barri valencià de Patraix es prepara per a gaudir dels últims dies de les seues festes populars. La festivitat, que està tenint lloc de l'1 al 12 d'octubre, s'allargarà uns dies més a causa de la inestabilitat meteorològica, ja que els últims actes s'han ajornat al cap de setmana.

Així, la recta final d'actes s'iniciarà divendres 14 d'octubre amb la projecció de cinema en valencià en la plaça, on es projectarà "Spirit: Indomable" a les 20.30 hores.

La visita al campanar de l'Església Sagrat Cor de Jesús i el volteig manual de campanes tindrà lloc de 10.00 a 12.00 hores dissabte 15 d'octubre. A les 14.40 hores serà el menjar popular d'"arròs amb fesols i naps" al carrer Juan Bautista Corachán. A la vesprada, a les 17 hores hi haurà un concert de l'Agrupació Musical de Patraix.

A la nit, a partir de les 20.30 hores hi haurà sopar popular dins de 'Festitraix', vetlada que s'amenitzarà amb els músics com Néstor Rausell y Los Impostores, La última Zona, Patraiz Blues Band i Txua.

El diumenge 16 d'octubre serà l'últim dia de festes, que comptarà amb castells inflables en la Plaça, disponibles des de les 10.30 hores, el tradicional Tapeo en la seu de l'associació Vermut, i la Traca Correguda en la plaça Patraix. Abans, a les 13 hores s'acompanyarà als "gegants" fins al seu lloc de descans en el centre cultural de Patraix.

A la vesprada, a les 18.30 hores hi haurà dansa contemporània amb col·loqui a càrrec de Cristina Cabo. Finalment, a les 20 hores es clausuraran les festes amb el lliurament de premis dels concursos i l'actuació de l'Agrupació Musical Patraix. En concloure l'acte es dispararà un castell de focs artificials.

Arxivat a:

Destacats