Oci

Un nou espai cultural i gastronòmic obri les seues portes en la Ribera

Acollirà tots els caps de setmana espectacles, monòlegs, música en directe de la mà de DJs i diferents artistes, entre altres iniciatives per a tota la família

Guardar

Terrassa del Centre Comercial Ribera del Xúquer. Foto: Pepe Visuals
Terrassa del Centre Comercial Ribera del Xúquer. Foto: Pepe Visuals

El Centre Comercial Ribera del Xúquer, propietat de Global Armórica, ha inaugurat la seua terrassa, on els usuaris podran gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques. D'aquesta manera, aquest espai acollirà tots els caps de setmana espectacles, monòlegs, música en directe de la mà de DJs i diferents artistes, entre altres iniciatives per a tota la família. Amb aquesta iniciativa, el Centre Comercial Ribera del Xúquer demostra així el seu compromís amb l'oci de la comarca, i espera que aquest espai es convertisca en un lloc on poder gaudir d'una àmplia oferta cultural.

La inauguració de la terrassa del C. c. Ribera del Xúquer va tindre lloc dissabte passat 25 de març, on els usuaris van poder de gaudir de música en directe gràcies al grup El So de la Cigarra i DJ Aiko. A més, també va ser present una tatuadora, qui va tatuar en viu a aquells usuaris que es van animar al moment, així com amb tatuatges de mentida per als més xicotets. Els usuaris de la terrassa del Centre Comercial Ribera del Xúquer també van poder gaudir de l'artista Xavi Carrillo, qui va realitzar diferents representacions de l'ànima en paper. Així mateix, el servei de cocteleria Garry va ser present durant tota la vesprada per a aquells usuaris que es van animar a provar els seus còctels sense alcohol.

Aquest pròxim cap de setmana, la terrassa del C. c. Ribera del Xúquer ofereix pla als seus usuaris des del divendres fins al diumenge. El divendres 31, a partir de les 18 hores, serà present un contacontes perquè els més xicotets de la família gaudisquen d'una vesprada diferent. L'endemà, el grup Coffee and Cigarettes farà un concert que es podrà gaudir des de les 6 de la vesprada. Per a acabar el cap de setmana, el DJ Javi Oliver donarà ritme a la terrassa del centre comercial a partir de les 12.30 del migdia del diumenge 2 d'abril.

Entre setmana, la terrassa estarà disponible per a aquells usuaris que vulguen gaudir del seu menjar o sopar en un entorn diferent. Simplement, hauran d'accedir a l'espai amb el seu take away, ja que els restaurants del centre comercial estan preparats per a preparar les comandes per a portar. Així mateix, la terrassa compta amb una barra de bar pròpia, on es poden adquirir begudes.

Per a més informació es recomana visitar la següent pàgina web: http://ccriberadelxuquer.com/

Destacats