Oci

El Nintendo Switch Tour 2023 aterra en les platges de Gandia amb una vintena de videojocs gratis aquest dissabte

Del 29 al 31 de juliol, les carpes de la Nintendo Switch Tour 2023 convidaran els assistents a gaudir de forma gratuïta videojocs com Mario Kart o The Legend of Zelda

Guardar

El Nintendo Switch Tour 2023 a altres punts d'Espanya (Imatge: Nintendo)
El Nintendo Switch Tour 2023 a altres punts d'Espanya (Imatge: Nintendo)

Amb més de 20 anys d'història, la Nintendo Switch Tour s'ha consolidat com un esdeveniment imperdible en el calendari estival. Enguany, la destinació escollida per a la seua celebració és el Moll dels Borja, a Gandia. Allí, el camió roig de Nintendo instal·larà les seues carpes del 29 al 31 de juliol, en les quals es podrà jugar de manera gratuïta a una vintena de títols, com Mario Kart 8 Deluxe, Pikmin 4 o The Legend of Zelda: Tears of Kingdom.

En horari de 18 a 00 hores, els assistents podran submergir-se en el món de les videoconsoles amb 65 llocs de joc i trobar el seu títol preferit entre els 20 disponibles. Enguany, coincidint amb l'èxit en taquilla de 'Super Mario Bros: la película', el protagonista de l'esdeveniment serà l'entranyable lampista i tot l'elenc de personatges que li acompanyen en el videojoc. Mario aglutina un gran seguici de fans de diverses generacions, per tant, majors i xicotets gaudiran de totes les variants disponibles d'aquest joc.

Alguns dels títols que protagonitza el personatge de Shigeru Miyamoto i que es podran trobar entre les carpes de Nintendo són Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario 3D World, Super Mario Party, Luigi's Mansion 3, Donkey Kong: Tropical Freeze, Super Mario Odyssey i Mario Strikers: Battle League Football. Es tracten d'uns videojocs molt senzills de dominar i que, gràcies a l'opció multijugador, tota la família podrà submergir-se en l'aventura que plantegen cadascun d'ells.

Ací juguem tots!

Si alguna cosa volen aconseguir en aquest esdeveniment és que tothom, siga expert o no, puga passar una estona divertida i portar-se una gran experiència. Deixant a un costat la competitivitat, l'objectiu d'aquesta edició de la Nintendo Switch Tour és que els assistents troben en les carpes títols que s'adapten a les seues necessitats.

En el cas dels 'gamers' més avançats, podran gaudir de videojocs com Metroid Prevalga Remastered, per a jugar de manera experta, o The Legend of Zelda: Tears of Kingdom, el més recent lliurament d'una saga clàssica amb prestigi a nivell mundial. D'altra banda, per als més amateurs, hi haurà títols de procediment intuïtiu com Nintendo Switch Sports o Everybody 1-2-Switch!, una novetat d'enguany que inclou competicions basades en mini-jocs.

El Nintendo Switch Tour 2023 en Almería (Imagen: Facebook del Ayuntamiento de Almería)
La Nintendo Switch Tour 2023 a Almeria (Imatge: Facebook de l'Ajuntament d'Almeria)

Així mateix, es tracta d'una cita apta per a grups grans d'amics, que podran emprendre junts diferents aventures a través de les videoconsoles de l'esdeveniment. Des d'una carrera de cotxes amb Mario Kart Deluxe 8 fins a una guerra de pintura en Splatoon 2, passant per un intens combat en Pokémon Escarlata i Pokémon Porpra.

No tots els videojocs són una voràgine de ritmes frenètics; Nintendo també disposa d'opcions més assossegades. Entre els títols disponibles, es troben jocs que conviden a l'exploració lliure d'estrés. Aquest és el cas de Luigi's Mansion 3, o Pikmin 4, una aventura de rescat espacial amb els adorables Pikmin com a tripulació. A causa de la seua recent estrena, els primers visitants que acudisquen a la carpa d'aquest videojoc rebran un xicotet obsequi perquè la diversió continue fora de l'esdeveniment.

La gira de la Nintendo Switch Tour 2023 continua per Espanya

Gandia no serà l'únic punt d'Espanya que la Nintendo Switch Tour 2023 visite. De fet, abans d'arribar a la costa valenciana, ja va tindre cita a Santiago de la Ribera (Múrcia), Sevilla, El Port de Santa María (Cadis), Màlaga i Almeria.

Després de passar uns dies pel Moll dels Borja, l'esdeveniment es traslladarà a Castelló, concretament a Vinaròs (4 al 6 d'agost); Calafell, a Tarragona (10 al 12 d'agost); Santander (17 al 19 d'agost); Vilagarcía d'Arousa, a Pontevedra (21 al 23 d'agost); Avilés, a Astúries (26 al 28 d'agost); i San Sebastián de los Reyes, a Madrid (1 al 3 de setembre).

Destacats