Oci

El Mercat de la Terra torna a la Safor amb el xef Ricard Camarena

Aquest esdeveniment gastronòmic, que es farà a Barx els dies 6 i 7 d'agost, compta amb l'assistència de grans xefs de l'àmbit nacional

Guardar

El Mercat de la Terra a Xaló (AlicanteOut)
El Mercat de la Terra a Xaló (AlicanteOut)

L'espera ha acabat: després de dos anys d'espera per la pandèmia, el “Mercat de la Terra” torna els dies 6 i 7 d'agost al municipi valencià Barx, localitzat a la comarca de la Safor.

Aquest esdeveniment gastronòmic, organitzat per l'Ajuntament de Barx amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme, comptarà amb una “showcooking” especial del xef amb dues estreles Michelin Ricard Camarena al costat del pastisser revelació a Madrid Fusió 2022, Ausias Signes.

Ricard Camarena
Ricard Camarena

Segons ha pogut avançar Turisme CV, hi ha programades diverses activitats per a tota mena de gustos i edats, des de jocs infantils, visites guiades, rutes de senderisme, tastos de vi i cervesa o concursos gastronòmics. A més, l'autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, assistirà el diumenge 7 d'agost a les 19.30 al showcooking que realitzaran els xefs Camarena i Signes.

El tradicional mercat de productes locals i artesans aspira a convertir-se en un referent a la província de València.

Xarxa Gastroturística "l'Exquisit Mediterrani"

El municipi de Barx s'ha unit recentment a la xarxa "GastroTurística – L'Exquisit Mediterrani" de la Comunitat Valenciana. Aquesta marca té com a finalitat la protecció del valor dels aliments propis de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i la difusió de l'excel·lència del producte turístic gastronòmic pròpia de l'essència valenciana, reflex d'una Dieta Mediterrània declarada per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

La Xarxa compta amb un Pla d'Acció transversal, de 8 eixos d'actuació, amb accions dels programes propis de TURISME CV i altres iniciatives en col·laboració a través de convenis, programes d'ajudes i altres fórmules de suport i assistència tècnica. La Xarxa GastroTurística CV compta amb més de 100 entitats i destinacions turístiques que estan col·laborant a través d'accions, pròpies o en col·laboració, i coordinant els seus programes.

Arxivat a:

Destacats