Oci

Mercat de productes de l'horta en el gran jardí gastronòmic de València

L'espai gastronòmic i cultural de Villa Indiano celebra "Emporta't l'horta", un esdeveniment d'entrada gratuïta que permetrà comprar productes de proximitat sense intermediaris

Guardar

Mercat de productes de l'horta a Villa Indiano
Mercat de productes de l'horta a Villa Indiano

Villa Indiano, el jardí gastronòmic i cultural de València, obria les portes fa unes setmanes amb l'arribada de la primavera. Aquest espai que uneix oci, cultura i gastronomia, situat en un entorn únic com és l'horta de Burjassot, i en una casa centenària que conserva els seus elements tradicionals, es converteix, un any més, en punt de trobada i de referència de l'àrea metropolitana.

Un dels espais estrela de la zona de València que aglutina una àmplia oferta d'activitats, ja siga música, esdeveniments gastronòmics o mercats de proximitat, com el que arriba aquest mateix pont festiu.

Així, aquest pròxim dilluns 17 d'abril, coincidint amb la festivitat de Sant Vicent, podràs gaudir a Villa Indiano d'una jornada única en la qual connectar amb els millors productes de l'horta envoltat, precisament, de l'horta valenciana.

Serà gràcies a la iniciativa "Emporta't l'horta", un mercat de d'agricultors locals que oferiran fruites i verdures de temporada, de quilòmetre zero, a un preu just. Una proposta que està duta a terme per part de productors locals, que permetran portar-nos a casa de manera directa i sense intermediaris l'horta i tots els seus sabors.

Aquelles persones interessades a assistir a aquest mercat gastronòmic ho podran fer de 12 a 14 hores, amb entrada completament gratuïta.

Una vegada finalitze aquest mercat ambulant, l'oci segueix en aquesta terrassa gastronòmica, ja que es podrà romandre lliurement al jardí gastronòmic perquè, en ser festiu, el restaurant romandrà obert fins a les 18 hores (horari que s'ampliarà pròximament amb l'arribada de l'estiu).

Com arribar a Villa Indiano? Aquest espai està situat a Burjassot, en el Camí de l'Estació núm. 4. En situar-se en plena horta, és recomanable el seu accés a peu, amb bicicleta o en patinet, tenint, a més, un fàcil accés mitjançant la Línia 1 de Metrovalencia, en situar-se al costat de la parada Burjassot-Godella.

Destacats