Oci

Mascletà i castell de Ricardo Caballer, aquest cap de setmana, a València

Bétera (València) acull, aquest cap de setmana, un espectacle únic amb pólvora de Ricardo Caballer, música i gastronomia

Guardar

Imagen de una mascleta
Imagen de una mascleta

Ricardo Caballer (Ricasa) anunciava que es retirava dels trets pirotècnics. No obstant això, aquest cap de setmana, les persones amants de la pólvora tornaran a gaudir d'una mascletà i un castell disparats per la pirotècnia Ricasa. Serà en la localitat de Bétera (València). Concretament, en el Parc d'Esplai. Un esdeveniment únic on, a més, no faltarà la gastronomia, la música i actuacions com la de Miki Dkai.

Serà aquest dissabte, 25 de febrer, de 10.00 a 20.00 hores, a Bétera, quan arrancarà aquest esdeveniment en el qual Ricardo Caballer (Ricasa) dispararà tant una mascletà, a les 14.00 hores, com un castell de focs artificials a les 20.00 hores. Es tracta, a més, d'un esdeveniment benèfic en benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Aquesta és tota la programació:

Aquesta gran festa arrancarà a les 10.00 hores amb música i cervesa fresca. A continuació, d'11.00 a 12.30 hores, el foodtruck de Lamburguesa oferirà, amb un donatiu benèfic de 6 €,  l'hamburguesa més fallera en homenatge al típic esmorzar valencià. Així mateix, la música vindrà de la mà de la xaranga 'Ché Que Bó' (11.15 h) i 'La Peris Llapisera' (12.00 h); mentre que a les 13.00 hores, Miki Dkai, humorista habitual en el Comedy Central i El Club de la Comedia farà riure a totes les persones assistents.

Ja a les 14.00 hores, Ricasa posarà el toc de pólvora amb el tret d'una mascletà per a donar pas a racions de paella popular cuinada pel Salt.

La festa continuarà a la vesprada, a les 15.30 hores, amb l'actuació musical de Karana, grup revelació del moment, i a les 16.00 hores, començarà la rifa solidària a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer. A continuació, serà el torn de l'orquestra Fibra i per a berenar, a les 16.30 hores, una bona ració de xocolate amb xurros.

Finalment, a les 18.00 hores, començarà una discomòbil a càrrec del Dj Mr. Sugga; mentre que a les 20.00 es dispararà el castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Ricasa. Com no podia ser d'una altra manera, a les 20.15 hores, serà la cremà que posarà punt final a aquest gran esdeveniment, d'entrada completament gratuïta.

Lamburguesa, juntament amb Uber Eats, rendirà el seu particular homenatge a les Falles amb una programació per a totes les edats aquest dissabte, 25 de febrer, a Bétera. T'ho perdràs?

Destacats