Oci

Kiko Rivera i La La Love You, concerts de les Festes Majors de Paterna 2024

Zubiri, Sienna i Orquesta Panorama, completen el cartell musical al costat d'artistes locals de Paterna

Guardar

Kiko Rivera
Kiko Rivera

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat este dimarts l'esperat cartell de concerts per a les Festes Majors 2024, prometent una sèrie d'espectacles inoblidables que se celebraran el mes vinent d'agost en el nou pàrquing municipal de Los Naranjos. Amb una capacitat per a 8.000 persones i amb entrada gratuïta, este espai es convertirà en l'epicentre musical de la ciutat, acollint a una variada i destacada selecció d'artistes, entre els quals destaquen Kiko Rivera i La La Love You, que delectaran al públic durant una setmana plena de música i diversió.

Concerts a Paterna

El dilluns 19 d'agost, a les 23.00 hores, el reconegut cantant Serafín Zubiri inaugurarà el cicle de concerts amb una actuació que promet ser memorable. Acompanyat per la Banda Simfònica del Centre Musical Paternense, Zubiri retrà homenatge al llegendari Nino Bravo, una icona de la música valenciana. Amb este tribut, el concert no sols serà un recorregut pels grans èxits de Bravo, sinó també un sentit homenatge a la terra valenciana, destacant el talent i la tradició musical de la Comunitat Valenciana.

La nit del dimarts 20 d'agost, el grup de pop punk La La Love You prendrà l'escenari a les 21.45 hores. Amb el seu enèrgic repertori que inclou èxits com "Que nada nos pare" i "El fin del mundo", la banda promet encendre l'entusiasme dels assistents. Però la festa no acabarà ací. La jove banda valenciana Sienna, coneguda per temes com Se me para el tiempo" i "Este no es el cielo", continuarà la vetlada amb el seu estil indie. A més, la banda local The T-Chairs Band, famosa pels seus vibrants covers, i el grup Diagnóstico Binario completaran una nit plena de diversitat musical i talent local.

El dijous 22 d'agost, a les 23.00 hores, serà el torn de l'Orquesta Panorama. Este conjunt musical gallec, considerat el millor d'Espanya, promet una nit espectacular amb un xou que combinarà música i entreteniment d'alt nivell. Els seus grans èxits i la seua imponent posada en escena faran vibrar a tots els presents, assegurant una experiència inoblidable per als amants de la música en directe.

Imatge d'arxiu dels concerts de les Festes Majors de Paterna
Imatge d'arxiu dels concerts de les Festes Majors de Paterna

Per a tancar la setmana de concerts, el divendres 23 d'agost a les 23.00 hores, el DJ Kiko Rivera oferirà una actuació que afegirà un toc diferent del cartell. Amb el seu característic estil electro llatí, Rivera farà ballar al públic fins a altes hores de la nit. Al costat d'ell, els reconeguts DJs locals Tostarrica i Rubén del Moral també se'n pujaran a l'escenari, completant una nit que promet ser el fermall d'or per a les Festes Majors de Paterna 2024.

Amb una programació tan variada i atractiva, les Festes Majors de Paterna 2024 es perfilen com un esdeveniment imperdible. Els veïns i visitants podran gaudir d'una setmana plena de música i diversió en un entorn dissenyat per a oferir la millor experiència possible. Des de l'emotiu tribut a Nino Bravo fins a l'energia del pop punk, l'indie valencià i els ritmes electro llatins, estes festes prometen ser recordades per molt de temps.

Destacats