Oci

Julieta Venegas arriba a l'interior de València de la mà del Tierra Boval Fest

Tierra Boval Fest convida a descobrir el patrimoni d'Utiel-Requena, una de les comarques vitivinícoles més antigues i reconegudes

Guardar

Julieta Venegas, en concert
Julieta Venegas, en concert

Descobrir el patrimoni de la comarca vitivinícola per excel·lència de la província de València a través de les experiències. Aquest és l'objectiu amb el qual naix Tierra Boval Fest, un festival que unirà la música amb tota mena d'experiències al voltant del vi i la gastronomia, que comptarà amb les actuacions de Julieta Venegas i Aterciopelados. L'esdeveniment es durà a terme el 30 de juny i l'1 de juliol en diferents punts de l'interior de la Comunitat Valenciana.

Però el Tierra Boval Fest no es tracta només de música, és molt més! A més dels emocionants concerts, el festival ofereix una àmplia gamma d'experiències paral·leles. Podràs gaudir de tastos acústics, visitar l'impressionant patrimoni d'Utiel i de Requena i explorar les fascinants coves subterrànies. Si eres amant de la naturalesa, també podràs embarcar-te en rutes pel riu Cabriol i participar en emocionants activitats de turisme actiu, com rafting i multiaventura.

I això no és tot, la gastronomia també ocuparà un lloc destacat en el festival. Tant el Celler Vera de Estenas com el castell de Requena comptaran amb un espai gastronòmic dirigit pel reconegut xef Carlos Cervera, conegut pels seus restaurants La Cocina de Pilar i Mesón la Villa a Requena, que delectarà als assistents amb una selecció de plats d'alta qualitat elaborats amb ingredients sostenibles i de proximitat.

Les entrades per al Tierra Boval Fest encara estan disponibles en les oficines de turisme de Requena i Utiel, així com en la pàgina web del festival, on pots consultar la programació completa. Els preus oscil·len entre els 9 euros i els 30 euros, una oportunitat imperdible per a gaudir de música, vi i experiències úniques en un entorn impressionant.

No et perdes el primer Tierra Boval Fest i sé part d'aquest esdeveniment que promet ser èpic. Prepara't per a submergir-te en la màgia de la música i els vins en un dels destins més fascinants de València.

Destacats