Oci

La Isla de las Tentaciones posa al límit a cinc parelles en la seua nova temporada

El primer programa de la cinquena temporada va presentar a les parelles i als temptadors i temptadores

Guardar

Claudia i Laura, dues concursants de La Isla de las Tentaciones 5. Imatge de Mediaset
Claudia i Laura, dues concursants de La Isla de las Tentaciones 5. Imatge de Mediaset

Anit començava la cinquena temporada de La Isla de las Tentaciones (Telecinco), programa en el qual cinc parelles posen a prova el seu amor en un entorn idíl·lic i paradisíac. Dues viles situades a República Dominicana acullen durant diverses setmanes a cinc parelles, separades en cadascuna d'aquestes cases, al costat d'una desena de solters i solteres amb la missió de temptar-los.

Així, aquest "reality" començava amb la presentació dels protagonistes de la present edició, uns joves que es mostraven nerviosos davant aquesta experiència que, segur, els canviarà les seues vides. O, almenys, el seu futur més immediat, ja que dependrà dels seus actes l'esdevenir de la seua situació sentimental i d'eixir o no al costat de les seues respectives parelles en la foguera final.

Les parelles d'enguany són Javi (25 anys) i Claudia (25 anys) de Barcelona, Andreu (27 anys) i Paola (26 anys) de Mallorca, Manuel (32 anys) i Sara (23 anys) d'Alacant, Samuel (24 anys) i Tania (26 anys) de Tenerife, i Manuel (32 anys) i Sara (23 anys) de Madrid i Alacant, respectivament.

Així mateix, aquesta nova temporada ve carregada de novetats. La més comentada és que la llum de la temptació es multiplica per cinc i adopta diferents colors, un per cada concursant, encara que ells no sabran a qui pertany.

Enguany s'han presentat dos temptadors bessons que, a més, van tindre una relació amb Claudia. Entre els temptadors s'espera que hi hagen tres rostres coneguts, que solen incorporar-se durant el transcurs del programa.

D'altra banda, el desterrament és un dels nous poders dels solters i solteres i les parelles podran convocar una foguera d'emergència. Finalment, per primera vegada en el format, es produirà l'expulsió d'una de les parelles.

L'estrena d'ahir va ser el programa més vist en la seua franja horària amb un 20,5% de quota de pantalla i 1.613.000 espectadors, així com el contingut televisiu més comentat del dia en xarxes socials, amb 154.300 tuits, 44.200 autors i 24,7 milions d'impressions.

Arxivat a:

Destacats