Oci

Grosso Napoletano presenta “Tatina di Porro”, la seua nova pizza Edizione Limitata en col·laboració amb Nino Redruello

Aquesta edició limitada estarà disponible des del 4 de novembre fins al 4 de desembre en tots els locals de Madrid, Barcelona i València, inclòs en el Senza Glutine de Madrid.

Guardar

Grosso Edizione Limitata Nino Redruello
Grosso Edizione Limitata Nino Redruello

La creativitat i la innovació són dos pilars fonamentals en l'ADN de GROSSO NAPOLETANO. Ara, la cadena de pizzeries artesanals presenta la segona edició del seu projecte Edizione Limitata, en el qual duu a terme diferents col·laboracions amb actors de referència del sector gastronòmic que compartisquen els mateixos valors, com la importància de la qualitat del producte o les elaboracions artesanals per a elaborar pizzes úniques d'edició limitada. En aquesta ocasió, GROSSO NAPOLETANO ha comptat amb el xef Nino Redruello, símbol d'una família reconeguda pel seu bon fer gastronòmic en els seus restaurants L'Ampla, Fismuler, Armant i les Truites de Gabino. Tots dos conceben el valor intangible del bon producte i, el resultat d'això és la nova pizza “Tatina di Porro". Aquesta nova creació d'edició limitada únicament estarà disponible des del 4 de novembre fins al 4 de desembre.

Grosso Edizione Limitata Nino Redruello 002
Grosso Edizione Limitata Nino Redruello 002

Per a entendre aquesta creació és important conéixer l'elaboració i els ingredients que formen part d'ella. D'una banda, es troba l'elaboració de la massa, amb 48 hores de fermentació. Sobre aquesta base s'afig beixamel de formatge de cabra i anxova, porros rostits al forn de llenya, caramel aromatitzat amb ratlladura de llima, clau i comí amb un toc de xili picant, fent referència al mític Pastís Tatín. Posteriorment, s'acaba en la taula amb tòfona negra ratllada. L'elecció dels ingredients no és casualitat, ja que novembre és el millor mes per a gaudir dels porros i la tòfona negra i tots dos estan en la seua màxima esplendor. "Tatina di Porro" es converteix així en un homenatge als productes de temporada i un regal per al paladar dels clients.


Grosso Napoletano i Nino Redruello, la tradició i la família


Nino Redruello, que es declara seguidor de les pizzes de GROSSO NAPOLETANO, assenyala que: "M'ha fet molta il·lusió fer la meua primera pizza, una creació molt gourmand, amb gràcia, que al final és el repte que em planteja aquesta col·laboració. He volgut traslladar part de la filosofia de la cuina de Fismuler a aquesta pizza, adaptar-la al públic de Grosso, i aconseguir estar a l'altura de les seues pizzes que són molt top". I afig: "Per a mi és una col·laboració entre persones que no solament tenen afinitat personal, sinó que treballen amb honestedat i que els fa feliços el seu treball. Els seus principis i els nostres principis encaixen". I eixe va ser el principal motiu pel qual GROSSO NAPOLETANO va decidir unir-se a Redruello, perquè representa l'essència del concepte, perquè se sent còmode amb la fabricació artesanal de les masses, perquè s'acosta al forn sense por a tacar-se, i perquè Nino és Grosso i Grosso és Família.

En paraules d'Hugo Rodríguez de Prada, cofundador de GROSSO NAPOLETANO: "En Grosso tenim un objectiu principal que és respectar el producte i la seua identitat. Treballem els mateixos processos des del nostre naixement i mai ens hem plantejat reduir qualitats per a optimitzar marges i preus. Ens fa molta il·lusió comptar amb un perfil com el de Nino Redrurello, que comparteix els mateixos valors que l'equip de Grosso".

GROSSO NAPOLETANO, l'autèntica pizza napolitana, ofereix una proposta gastronòmica que es basa en uns pilars sòlids: la massa, el forn, els ingredients naturals i els seus pizzaioli. Per la seua banda Nino Redruello és símbol d'una família lligada a la gastronomia que porta demostrant el seu amor per la cuina des de fa més de 100 anys. Una història que va començar amb el restaurant L'Estreta en 1919 que posteriorment es convertiria en L'Ampla i seguiria creixent amb noves obertures com Fismuler, L'Armant o Les truites de Gabino. Ambdues cases han aprés dels seus majors que si es parla de menjar, cal parlar de tradicions, d'herència i de la transmissió dels coneixements de generació en generació. Així, amb aquesta col·laboració, GROSSO NAPOLETANO i Nino Redruello volen mantindre viva la tradició i la innovació.

La pizza "Tatina de Porro" estarà disponible des del 4 de novembre fins al 4 de desembre en tots els restaurants de Madrid, Barcelona i València de GROSSO NAPOLETANO.Les unitats al dia i per local seran limitades.

Destacats