Oci

Gaudeix de les millors cerveses vora mar en el Biergarten de València

S'obrirà un gran jardí de 7.500 m2 per a celebrar la festa de la cervesa en la platja de les Arenes

Guardar

Disfruta de las mejores cervezas a la orilla del mar en el Biergarten de València
Disfruta de las mejores cervezas a la orilla del mar en el Biergarten de València

Alemanya és el bressol de la cervesa, i allí va ser on es van inventar les grans festes d'aquesta beguda tan estimada per uns i tan odiada per uns altres. Existeixen registres de festes en honor a aquesta beguda d'ordi des del segle XIX, i han aconseguit arribar a tots els racons del món.

València tindrà el seu propi Biergarten, un jardí dedicat a la cervesa i a passar-lo bé, que estarà obert del 17 de setembre fins al 2 d'octubre. Aquest gran jardí de 7.500 m² estarà situat en la gran esplanada que se situa entre els carrers Eugenia Viñes i Marcos Sopena, i comptarà amb una gran oferta gastronòmica i de cervesa, així com amb música i jocs per a gaudir arran de mar.

Les entrades ja estan a la venda, i existeixen dos tipus. Una d'elles permet l'entrada al recinte, un litre de cervesa i un pitxer de cristall per 12 euros; mentre que l'altra també et dona permís d'entrada i el pitxer de cristall, però només mig litre de cervesa per 9 euros. Quant als menors d'edat, poden accedir, però poden canviar la cervesa per una altra beguda sense alcohol. Pots comprar les teues entrades a través d'aquesta pàgina web.

El Biergarten tindrà un horari partit de dues sessions, per als quals hi ha entrades diferents. En primer lloc, de 13.00 hores fins a les 18.00 hores; i, en segon lloc, una segona sessió de 18.00 hores fins a les 00.00 hores aproximadament.

Les cerveses que estaran disponibles en el Biergarten de València són les següents: Murphy, Paulaner H.W., Paulaner Original, Guinness, Guiness Hop House, Fosters, L'Àguila sense filtrar i David Iagunitas IPA.

Quant als jocs i activitats que es poden realitzar hi haurà 10 futbolins, 3 taules de Ping-pong, 4 Air Hoquei, 2 futbolins gegants, 2 màquines bóxer punch, un martell, uns escacs gegants i una gran varietat de jocs de taula.

Arxivat a:

Destacats