Oci

Gandia acull la I Fira de Muntanya

Es realitzaran activitats com a excursions, concerts, tallers, projeccions o exposicions

Guardar

Vall de Marxuquera, a Gandia
Vall de Marxuquera, a Gandia

La ciutat de Gandia es prepara per a acollir la primera edició de la Fira de Muntanya de La Safor, un esdeveniment que es realitzarà els dies 20, 21 i 22 de gener a l'entorn de Marxuquera. Una iniciativa que reunirà un total de 16 grups i col·lectius de la comarca, que participaran en les diferents activitats previstes.

Un esdeveniment dedicat als amants del muntanyisme i del senderisme que acollirà un ampli i complet programa d'activitats, com ara excursions, concerts, tallers, projeccions o exposicions.

La I Fira de Muntanya de La Safor reunirà, en un punt concret, a totes les associacions de muntanya i clubs alpins per a dur a terme diferents activitats i gaudir tots junts d'un cap de setmana de naturalesa i medi ambient.

Així mateix, un altre dels objectius que destaquen des de l'organització és fer pinya amb els nombrosos col·lectius que comparteixen aquesta passió. "Hi ha molts clubs amb més de 50 anys de vida que sempre feien la seua tasca de manera individual i amb aquesta idea el que es pretén és que tots es puguen reunir per a gaudir d'allò que fan", afirma Vicent Cervera, representant d'associacions i col·lectius de muntanya.

Entre les activitats previstes, el dia 20 de gener, com a inici de tots els esdeveniments, es projectarà la I Mostra de Cinema de Muntanya (MONEM), que consta de cinc documentals de muntanya a partir de les 17 hores en un espai de projecció de la ciutat de Gandia. A més, també hi haurà un concert de rock and roll com a fi de festa en Marxuquera.

Un cap de setmana on es tractarà d'acostar tant a la ciutadania en general com als amants de l'esport i de la natura el que és el món de la muntanya en un entorn privilegiat i únic en la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats