Oci

Gandia acull una nova edició del Festival Mediterrània aquest dijous

Els artistes Vetusta Morla, Leiva i La Casa Azul formen part del cartell d'aquesta quarta edició del festival, que se celebra del 17 al 19 d'agost a Gandia

Guardar

Festival Mediterrània de Gandia en edicions anteriors/Foto: Facebook de Mediterrània Festival
Festival Mediterrània de Gandia en edicions anteriors/Foto: Facebook de Mediterrània Festival

Gandia calfa motors per a celebrar la quarta edició del Festival Mediterrània, que enguany compta amb un cartell impecable, així com un intens programa d'activitats relacionades amb l'art i la gastronomia. L'esdeveniment tindrà lloc del 17 al 19 d'agost, consolidat a la Comunitat Valenciana com una oportunitat única per a gaudir de les característiques pròpies d'un festival sense perdre l'essència de les festes populars, on tothom participa.

D'aquesta manera, el Parc de la Festa serà l'encarregat d'acollir les actuacions dels diferents grups i artistes que encapçalen el cartell d'enguany. Es tracta d'una plantilla molt atractiva, en la qual figuren noms com els de Vetusta Morla, Leiva, La Casa Azul, Ojete Calor o La La Love You. No obstant això, aquest no serà l'únic escenari de la cita musical, ja que el Mediterrània compta amb altres tres espais diferents.

Asistentes del Festival Mediterránea/Foto: Facebook de Mediterránea Festival
Assistents del Festival Mediterrània a Gandia/Foto: Facebook de Mediterrània Festival

Així, en la modalitat "Concerts al Carrer", grups com Varry Brava actuaran en directe i amb entrada a les 13:15 hores en la plaça Major. Dins d'aquesta disciplina, també s'inclou la música de Pol 3.14, que començarà a sonar a les 11:30 hores en la Casa de la Marquesa. També s'ha confirmat la presència de Ñekü a les 12:30 hores en el Palau Ducal de Gandia. No contents amb això, el dia 17 hi haurà una festa de benvinguda a partir de les 18 hores amb Arde Bogotà, que actuarà en el Parc de la Festa.

Les múltiples localitzacions en les quals tindran lloc els concerts persegueixen l'objectiu d'oferir alguna cosa diferent als assistents perquè, quan el festival concloga, aquests hagen pogut conéixer el centre històric del municipi a través de les experiències musicals. No obstant això, la ciutat no serà l'únic escenari d'aquest esdeveniment, ja que la platja també coparà gran part de la programació. D'aquesta manera, grups com Convergent o Lisasinson obriran els matins del 13, 14, 15 i 18 d'agost amb la seua música en la platja Nord.

Art i gastronomia per a tota la família

Si per alguna cosa es caracteritza el Mediterrània, és perquè ofereix una programació variada. Enguany, el festival ha apostat per l'engegada d'un mercat gastro, en el qual els establiments hosteleros de la plaça de l'Ajuntament. El seu servei anirà dirigit a l'oferta de tapes relacionades amb la cuina típica de la Safor, que persegueix la finalitat d'elaborar una espècie de ruta gastronòmica al llarg del casc històric del municpio.

Així mateix, l'art es farà buit en aquesta quarta edició de l'esdeveniment amb l'espai habilitat "Mediterrània Art". En ell, es podrà visitar l'exposició fotogràfica del concurs 'Mirades Enceses', en el qual participen els seguidors del festival mostrant els seus records més especials d'aquesta cita estiuenca a Gandia.

L'organització de Festival Mediterrània ha pensat en tots els públics per a oferir unes jornades úniques. En aquest sentit, els més xicotets també tindran cert protagonisme amb les activitats didàctiques emmarcades sota el 'Mediterrània Kids'. Així, se celebraran concerts gratuïts com el del dia 19 d'agost, quan la banda Dubbi Kids actue a les 11 hores en la plaça dels Palomitos.

On aconseguir les entrades del Mediterrània?

Pese al fet que tan sols queda un parell de dies perquè done començament el Festival Mediterrània 2023 a Gandia, encara es poden adquirir entrades. A través de la seua pàgina web oficial, podràs trobar l'abonament general, el preu del qual ascendeix a 70 euros més despeses. També es podrà adquirir l'abonament per a menors, l'import dels quals és de 64 euros més despeses. L'entrada més cara oscil·la al voltant dels 100 euros, sent aquesta l'accés VIP.

Cartel oficial del Festival Mediterránea 2023/Foto: Mediterránea Festival
Cartell oficial del Festival Mediterrània 2023/Foto: Mediterrània Festival

Si ho desitges, també pots comprar les teues entrades en funció dels dies del festival. Así, trobaràs disponible l'abonament general per al 17 d'agost (25 euros) i el VIP (45 euros); l'accés normal (47 euros) i l'exclusiu (70 euros) el dia 18; así com l'entrada general (49 euros) i la VIP (70 euros) per al dissabte 19 d'agost.

El festival també ofereix la possibilitat als assistents d'acampar de dues formes distinas: en un càmping o en un glamping. La primera opció resulta molt més econòmica que la segona, ja que té un preu de 20 euros per persona encara que no inclou l'accés a l'esdeveniment. Per la seua banda, el glamping implica un cost de 100 euros, amb capacitat per a una o dues persones.

Destacats