Oci

Food trucks i música en directe inunden la platja de Canet d'En Berenguer aquest agost

El festival gastronòmic "Canet Beach Food Fest" romandrà obert fins al 27 d'agost amb 14 gastronetes, música en directe i zona per a jocs i tallers

Guardar

Canet d'En Berenguer omplirà les seues platges de food trucks i música aquest agost (Imatge: Callejeando Food Fest)
Canet d'En Berenguer omplirà les seues platges de food trucks i música aquest agost (Imatge: Callejeando Food Fest)

Els esdeveniments d'oci abunden en les platges de la Comunitat Valenciana aquest estiu. En concret, les cites preferides pel públic són aquelles que reuneixen gastronomia, música i activitats per a tota la família. D'això es tracta el "Canet Beach Food Fest", el primer festival d'aquestes característiques que acollirà Canet d'en Berenguer fins al pròxim 27 d'agost. Enguany, el municipi comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica, actuacions en directe i una zona per a jocs i tallers infantils.

El festival, que va començar aquest dilluns, 31 de juliol, es troba al costat del passeig marítim de Canet d'en Berenguer, en una parcel·la d'aproximadament 5.000 metres quadrats enfront del Port Siles. Un espai perfecte per a acollir les 14 gastronetes o food trucks amb productes molt variats, així com una zona habilitada per a activitats infantils. També hi haurà lloc per a una barra de begudes, on poder degustar una selecció dels millors còctels. Per descomptat, la música serà un altre dels plats forts de l'esdeveniment, amb l'actuació de grups i DJ's del moment.

L'entrada al recinte és gratuïta, ja que únicament es paga el que es consumeix en els camions de menjar. En aquest sentit, hi haurà una àmplia oferta culinària amb expositors de diferents parts del món, que permetran donar a conéixer menjar internacional i també nacional. Un cartell gastronòmic que sempre mantindrà els llindars de qualitat pertinents i oferirà productes de proximitat. Encara que l'oferta canviarà a mesura que avanç el festival, entre els food trucks estaran les hamburgueses de Julieta Street Food; les empanades argentines de Mecanudos; els arrossos d'Arroz i Tartana o els gelats i smoothies de Muu Ice.

Las food trucks protagonizarán el "Canet Beach Food Fest". Imagen: Arturo Rey
Les food trucks protagonitzaran el "Canet Beach Food Fest". Imatge: Arturo Rey

Per a amenitzar la vetlada, el festival ha organitzat tots els dies una sessió del DJ Aftásico, que delectarà al públic amb la seua música a partir de les 19 hores, quan el recinte també òbriga les seues portes. El punxadiscos extremeny no serà l'únic protagonista musical de l'esdeveniment, ja que, cada cap de setmana, hi haurà una actuació en directe. Fins al moment, l'organització ha confirmat la de Pau Monteagudo (Uzzhuaïa) per al divendres 4 d'agost a les 20 hores; així com la del grup Yo Vivo Navegando per al dissabte 5 d'agost en el mateix horari.

El "Canet Beach Food Fest" forma part de la gira que la promotora 'Callejeando Food Fest' porta per gran part de la geografia espanyola des de 2014. Un festival per a tots els públics que aposta per artistes, expositors, escoles i proveïdors de la zona, aconseguint així una tornada socioeconòmica en el municipi.

Per això, aquest 2023, la marca realitzarà una vintena de festivals més en diferents comunitats del territori nacional, amb l'objectiu d'afermar-se com un referent de l'oci familiar i gastronòmic. De fet, ja ho està aconseguint, doncs en l'actualitat es troba entre els més potents de tota la península.

Destacats