Oci

La I Fira del Xocolate arriba a Torrent per Sant Blai

S'oferirà als assistents una selecció dels millors productes de les cases xocolateres de Torrent

Guardar

Fira de Sant Blai de Torrent
Fira de Sant Blai de Torrent

Torrent està a les portes de celebrar una de les dates més tradicionals i arrelades en el calendari festiu de la localitat: el dia de Sant Blai. I és que, com cada any, amb l'arribada del mes de febrer, milers de veïns i visitants es reuniran en aquesta ciutat valenciana per a festejar un ampli programa d'activitats entorn de la commemoració del dia d'aquest sant que enguany arriba amb la novetat de la celebració de la I Fira del Xocolate de Torrent.

Així, el divendres 3 de febrer el carrer Ramón y Cajal de Torrent serà l'epicentre de la gastronomia, tradició, cultura i festa torrentina i acollirà una fira amb tota mena de productes, com gaiatos, santblaiets o el típic porrat, al costat d'una gran varietat de llocs d'artesania i atraccions per a tots els públics. A més, no faltarà el tradicional Rossejat amb fins a 95 cassoles perquè aquelles persones ho desitgen puguen degustar una ració d'aquest deliciós plat.

Així mateix, també es posarà a la disposició de la ciutadania un lloc amb tota la informació sobre els recursos turístics que ofereix Torrent, amb l'objectiu de promocionar el patrimoni de la capital de l'Horta Sud.

Igualment, durant la jornada el públic podrà conéixer els secrets que guarda la Torre de Torrent, en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, així com visitar la Reial Senyera de la ciutat en la segona planta de l'edifici consistorial.

Cassoles de Rossejat de Torrent per Sant Blai
Cassoles de Rossejat de Torrent per Sant Blai

I Fira del Xocolate de Torrent

El famós xocolate de Torrent també tindrà un protagonisme rellevant en aquesta edició. I és que, com a gran novetat d'aquest 2023, les celebracions de Sant Blai acolliran la I Fira del Xocolate de Torrent, propiciant que els i les visitants podran trobar una selecció dels millors productes de les cases xocolateres del municipi, tan característics d'aquesta data tan especial.

D'aquesta manera, des de l'Ajuntament de Torrent es potencia un dels recursos gastronòmics més destacats de la localitat, donant, a més, un impuls al sector xocolater.

Destacats