Oci

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València torna amb més expositors i una distribució renovada

Tindrà lloc en la seua ubicació habitual en la Gran Via Marqués del Turia i comptarà amb 29 expositors de llibreries procedents de diverses ciutats espanyoles

Guardar

Fira del Llibre de València
Fira del Llibre de València

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València està a punt per a desplegar els seus encants literaris una vegada més, en la seua 47a edició, des del 22 de febrer fins al 19 de març de 2024. Este esdeveniment cultural, organitzat per l'Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana en col·laboració amb el Gremi de Llibreters de Lance de la Comunitat Valenciana, promet ser tota una experiència per als amants de la lectura i els col·leccionistes.

Amb la seua ubicació habitual en la Gran Via Marqués del Túria, entre els carrers Jorge Juan - Joaquín Costa i Pizarro - Taquígrafo Martí, la fira rebrà a 29 expositors de llibreries, incloent-hi algunes vingudes des de diferents parts d'Espanya. Enguany, la distribució dels llocs s'ha renovat, concentrant-se en tres trams per a una experiència més cohesionada i accessible.

Els visitants tindran l'oportunitat d'explorar una àmplia varietat de llibres antics, exemplars d'ocasió, edicions especials i descatalogades, i també cartelleria, premsa i publicitat d'època, que inclou postals, revistes, àlbums d'època, còmics i gravats antics. Des de títols publicats fa segles fins a edicions recents, la fira oferix una àmplia gamma d'opcions per a tots els gustos i pressupostos.

L'horari de la fira permetrà als assistents gaudir d'esta experiència de dilluns a dissabte, de 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores, i els diumenges i festius, d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.

Julián Lorenzo, president del Gremi de Llibreters d'ocasió de la Comunitat Valenciana, ha destacat el creixement de la participació, amb cinc expositors més que l'any anterior, la qual cosa promet una oferta encara més diversa i atractiva per als visitants.

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València és una cita ineludible per a aquells que desitgen submergir-se en l'univers de la literatura antiga i descobrir autèntiques joies bibliogràfiques. El 22 de febrer marca l'inici d'esta celebració literària, on els llibres es convertixen en protagonistes d'un viatge en el temps que oferix als visitants l'oportunitat d'explorar i descobrir tresors literaris que reflectixen la història i la cultura de diferents èpoques.

 

Destacats