Oci

La Fira del Comerç 2023 aterra a València amb productes locals i preus reduïts aquest dissabte

Voramar 2023 reunirà aquest dissabte a dotze comerços locals en la platja d'Oliva per a presentar un ampli ventall de productes artesanals i activitats infantils

Guardar

Fira del Comerç 'Voramar' 2023 a la platja d'Oliva/Foto: Facebook d'ACCO
Fira del Comerç 'Voramar' 2023 a la platja d'Oliva/Foto: Facebook d'ACCO

Els mercats artesanals són un dels grans atractius de l'estiu, i més si es troben en espais oberts com la platja. Per això, la Fira del Comerç 'Voramar' 2023 ha escollit el passeig marítim d'Oliva (València) com l'escenari perfecte per a reunir a una dotzena de comerços locals aquest dissabte 12 d'agost. Així, des de les 19 hores fins a la mitjanit, el carrer Mar Mediterrani es convertirà en un desplegament de productes locals, en representació de la rica oferta comercial d'aquest municipi.

Allí, els assistents podran trobar una àmplia gamma de productes, ja que entre els comerços participants en la fira s'inclouen des de moda per a xiquets i adults, fins a sabateria, passant per òptica, joieria, floristeria, esports, cosmètica natural, joguets i regals. A aquesta gran oferta, se suma un atractiu que farà irresistible acudir a la cita: tots els objectes es venen a preus reduïts.

De fet, una de les novetats més destacades de la fira són els €ur-ACCOs. Es tracta d'una moneda exclusiva, iniciativa de l'Associació de Comerciants d'Oliva (ACCO), que és l'organitzadora de l'esdeveniment. Amb aquest mètode de pagament, els clients tindran l'oportunitat d'adquirir un descompte del 33 % en tots els productes oferits. Per a això, s'han d'abonar 20 euros i automàticament els assistents rebran 30 €ur-ACCOs per a gastar en la fira fins a esgotar existències.

En aquest sentit, la presidenta d'ACCO, Fanny Sanchis, ha destacat la importància de l'esdeveniment per al comerç local de la població: "Voramar 2023 representa una gran oportunitat per a connectar els nostres comerços amb residents i turistes per igual". Així mateix, Sanchis ha subratllat els avantatges que presenta per als clients participar en aquesta fira, ja que "els visitants trobaran productes d'alta qualitat, una atenció personalitzada i preus altament competitius, sense esmentar el descompte dels €ur-ACCOS".

Però la fira no es limita únicament al comerç. En ella també  hi haurà altres activitats d'oci com a música en viu per a amenitzar l'ambient i una sèrie d'atraccions infantils gratuïtes, garantint una nit divertida per a tota la família. L'esdeveniment coincidirà amb l'actuació del Modern Espai Gòspel Cor (MEGòC), ja que s'inclou dins del cicle 'Música a la Mar', organitzat per la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques de l'Ajuntament d'Oliva.

Quins comerços participaran en Voramar 2023?

Entre els comerços confirmats que participaran en l'esdeveniment Voramar 2023, es troben els següents:

  • Flors Elvi (servei de floristeria)
  • Mavi Robes (tenda de roba masculina i femenina per a totes les edats)
  • Atypical (tenda de roba femenina)
  • Arpe òptica (servei d'oftalmologia)
  • Medes Sport (tenda de material esportiu)
  • Roseta (servei de sabateria)
  • La Joia (tenda de joieria)
  • La tenda de María Rosa (tenda de roba i complements)
  • Punt natural (tenda de productes naturals, entre els quals es troben suplements nutricionals, cosmètica, remeis naturals, plantes medicinals, dietètica, tisanes i infusions)
  • Mavi Joguets (servei de jogueteria)
Destacats