Oci

La Fira de la Cervesa de Gandia arriba amb huit estands de cerveses artesanals i tapes exquisides

II Fira de la Cervesa en Fira Mercat Gandia: degusta les millors cerveses artesanals de La Safor en el Mercat Municipal de Prado

Guardar

Diferents tipus de cervesa. Foto de Jon Parry a Unsplash
Diferents tipus de cervesa. Foto de Jon Parry a Unsplash

Aquest cap de setmana, del 28 al 29 d'abril, es durà a terme l'esperada II Fira de la Cervesa de Gandia, la segona de les quatre fires temàtiques de l'edició de Fira Mercat Gandia. Aquest esdeveniment es durà a terme en el Mercat Municipal de Prado, en la capital de La Safor, i comptarà amb la participació de huit estands, la majoria d'ells de la comarca.

La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, ha destacat durant la presentació de l'esdeveniment que aquesta fira ha tingut un gran acolliment des del seu inici, ja que combina el comercial amb el lúdic, i té com a objectiu acostar l'elaboració de la cervesa artesanal a tots els veïns de Gandia.

Així, els visitants tindran l'oportunitat de provar i comprar diferents tipus de cerveses, acompanyades com sempre de delicioses tapes elaborades pel gremi de Pastissers de Gandia.

A més, enguany s'ha tingut en compte les necessitats dels visitants vegans, ja que Serra Vegana estarà present en la fira amb opcions de cerveses aptes per a ells.

Una altra de les novetats és que s'ha ampliat l'horari a la vesprada fins a les 22.00 hores, permetent a les persones assistents gaudir de més temps en aquest esdeveniment gastronòmic. Així, l'horari de la fira és divendres 28 de 10.30 a 15.00 hores i de 18.30 a 22.00 hores i el dissabte 29 d'11.00 a 15.00 hores i de 18.30 a 22.00 hores.

Cal destacar que, encara que s'ha reduït la duració de la fira a dos dies, al coincidir amb el pont de maig, s'espera que siga novament un èxit. La Fira de la Cervesa és una oportunitat única per als amants d'aquesta popular beguda de degustar diferents sabors i conéixer més sobre l'elaboració artesanal de la cervesa a la comarca de La Safor. No t'ho perdes! Acosta't durant aquest cap de setmana i gaudeix d'una experiència única en la II Fira de la Cervesa de Fira Mercat Gandia.

Arxivat a:

Destacats