Oci

El Festival Polisònic 2023 torna demà a Gandia: descobreix tota la programació

Prop de 600 persones podran gaudir de grups i artistes internacionals en el Jardí de la Casa Marquesa a Gandia, del 27 de juliol al 19 d'agost

Guardar

El Festival Polisònic de Gandia en altres edicions (Imatge: Àlex Oltra)
El Festival Polisònic de Gandia en altres edicions (Imatge: Àlex Oltra)

El Festival Polisònic ja s'ha consolidat com una cita obligatòria en el calendari festiu de Gandia. Enguany, la 34ª edició d'aquest esdeveniment musical aterra en el Jardí de la Casa Marquesa amb nou actuacions que es desenvoluparan des de demà, dia 27 de juliol, fins al dissabte 19 d'agost.

Els concerts, que començaran a partir de les 21.30 hores, destaquen per ser un ventall de diferents estils musicals, entre els quals es podrà escoltar des d'un tango argentí, fins a blues, passant per la música pròpia de l'Havana. A més, les actuacions estaran protagonitzades per intèrprets de talla internacional com Marcela Ferrari o la banda cubana Septet Naborí.

De fet, molts d'aquests grups i artistes només es podran veure a Gandia, ja que oferiran concerts exclusius en la ciutat a causa que el Polisònic se circumscriu a les gires europees que realitzen. Per a gaudir de l'espectacle, serà necessari adquirir una de les entrades que oferirà la Casa de la Cultura en horaris específics (11.00-13.30 h i 18.00-20.30 h). També estan a la venda en la pàgina web d'Instanticket.

El preu de cada entrada individual per a accedir al recinte serà de 10 euros, encara que hi haurà descomptes per a aquells que posseïsquen el Carnet Jove i per als pensionistes; en aquest cas, l'import a abonar serà de 8 euros. A més, l'Ajuntament de Gandia posa a la disposició dels assistents uns abonaments especials: per quatre concerts, el preu és de 36 euros, i per a gaudir de tot el festival, el cost ascendeix a 64 euros. En els abonaments també s'apliquen els descomptes anteriors.

No es necessitarà entrada per a tots els concerts, ja que el Festival Polisònic de Gandia arranca demà amb un espectacle gratuït a càrrec de Modern Espai Gòspel Cor, un grup coral de la Safor. Amb una posada en escena de 70 veus, oferiran una actuació rítmica i inoblidable, focalitzada en la interpretació del gòspel, la música negra i els clàssics de la música pop i rock. En aquesta ocasió, està previst que a partir de les 20 hores tinga lloc el concert.

Programació del Festival Polisònic 2023 Gandia

  • 28 de juliol: Septeto Naborí (música tradicional de cuba)
  • 29 de juliol: Raquel Lúa (fado i ritmes mediterranis)
  • 4 d'agost: Amura (aires flamencs)
  • 5 d'agost: Marcela Ferrari (tango, milonga i folk llatinoamericà)
  • 11 d'agost: Korrontzi (una festa de música tradicional basca)
  • 12 d'agost: Dani Nel·lo i Organ Trio (rythm & blues dels 50)
  • 18 d'agost: Pablo Martín Country Band (música country americana)
  • 19 d'agost: Jimmy Barnatán (blues i música negra)
Destacats