Oci

Fangoria i Nancys Rubias actuaran en els concerts de la Fira i Festes de Gandia 2023

L'Ajuntament de Gandia ha informat que actuaran el pròxim 30 de setembre a partir de les 22 hores en el parc Ausiàs March

Guardar

Concert a València
Concert a València

Fangoria i les Nancys Rubias actuaran el dissabte 30 de setembre a Gandia amb motiu de la Fira i Festes 2023. Els concerts seran a partir de les 22 hores en el parc Ausiàs March i ja es poden aquirir les entrades per un preu de 20 euros al web crashmusic.es.

Aquestes festes també comptaran amb la presència del conegut DJ valencià Pablo Mas i de Don Fluor, qui navega entre l'indie, tech house i postpunk, sent l'accés a tots dos sets gratuïts.

Així l'ha informat aquest matí la regidora de Cultura de Gandia, Balbina Sendra, qui ha compadit en roda de premsa al costat del tècnic de Política Festiva, Juanjo Payá, i Virginia Pastor, de l'empresa Crash Music.

D'aquesta manera, Gandia podrà gaudir d'Alaska i Nacho Canut, dos dels majors creadors de hits i himnes de la història de la música espanyola en les seues més de 30 anys de carrera, com 'A Quién le Importa' o 'Ni tú ni nadie'. També passaran pel seu escenari les Nancys Rubias, el grup sinònim d'espectacle electro pop i dancerock liderat per Mario Vaquerizo i format per Marta Vaquerizo, Juan Pedro del Moral i Miguel Balanzategui, intèrpret de cançons com 'Me encanta (I love it)' o 'La filosofia pipa'.

Cartel conciertos Fira i Festes de Gandia 2023
Cartell concerts Fira i Festes de Gandia 2023

Orquestra La Mundial de Madrid

A més, Juanjo Payá ha informat que el parc de la Festa es completarà amb una revetla de gran format com és habitual: «Enguany vindrà l'Orquestra La Mundial, de Madrid, que farà un espectacle complet a partir de les 00.00h amb entrada gratuïta». El tècnic també ha esmentat que la resta d'activitats que es faran a diferents punts icònics de la ciutat dins de la programació de la Fira i Festes de 2023 de Gandia es presentaran més endavant.

 

Destacats