Oci

Arriba a València la major experiència de realitat virtual d'Europa

La partida es desenvolupa en una ciutat de València apocalíptica i amenaçada pels alienígenes i es podrà jugar en el carrer Ruzafa número 41

Guardar

Experiència de realitat virtual Invasion a València
Experiència de realitat virtual Invasion a València

Una ciutat de València apocalíptica i amenaçada per una invasió alienígena. Aquest és l'escenari en el qual es desenvolupa l'acció d'Invasion, una experiència de realitat virtual que aterra en la ciutat de València. En aquest sentit, el recinte on es desarrollára el joc se situa en el número 41 del carrer Ruzafa i ja es pot reservar una partida a través de la seua pàgina web.

Es tracta, segons confirmen des de Virtual Zone —l'empresa que gestiona aquesta instal·lació— de la major experiència de realitat virtual de tota Europa per la seua durada que és d'una hora en total de la qual els primers 15 minuts són d'explicació i els 45 minuts restants per a viure l'experiència de la realitat virtual. També destaca la quantitat d'escenaris que té; a més de la superfície diàfana a través de la qual es pot moure el jugador durant la partida.

Així, és una experiència immersiva en la qual els jugadors, un màxim de huit persones per joc i un mínim de dos, observen tot el que està passant al seu al voltant a través d'unes ulleres de realitat virtual i usen armes impreses en 3D per a poder jugar. D'aquesta manera, els jugadors i jugadores podran interactuar amb els personatges del jocsí a com amb l'entorn que recrea una ciutat de València apocalíptica i en el qual llocs tan emblemàtics com la Ciutat de les Arts i les Ciències són els escenaris principals.

La ciutat de València es converteix así en la tercera seu d'aquesta experiència virtual en el nostre país després que Alacant fóra la primera ciutat a acollir una activitat d'aquest tipus i més tard també es traslladara a la capital Madrid. A més, Virtual Zone, l'empresa creadora d'aquesta activitat, ha aconseguit que dos dels seus videojocs de realitat virtual, Invasion i Dead Mansion, foren nominats en 2022 als VR Awards, coneguts com els Oscars de la realitat virtual.

 

 

 

Destacats