Oci

Així és el nou "Go! Park" de Cullera al costat del riu Xúquer

L'Ajuntament de Cullera habilita un nou parc lúdic-esportiu per a la pràctica de cal·listènia, escalada i parkour

Guardar

“Go! Park” de Cullera
“Go! Park” de Cullera

Cullera ha obert les portes d'una instal·lació pionera a la comarca de la Ribera Alta: el "Go! Park Cullera". Es tracta d'un espai d'oci lúdic-esportiu a l'aire lliure situat al costat del riu Xúquer on es podrà practicar cal·listènia, parkour i escalada, en comptar amb un rocòdrom.

L'Ajuntament ha transformat, gràcies a una inversió superior als 240.000 euros, un espai deteriorat en una zona on l'oci saludable que marida amb l'art urbà, donant resposta a una de les demandes de les persones més joves del municipi.

Amb la construcció d'aquest parc urbà, l'equip de govern que encapçala l'alcalde Jordi Mayor contínua amb la seua aposta d'integrar l'"altra part del riu" a la ciutat, evitant la separació que històricament ha provocat el llit.

Cal·listènia i SkatePark al Parc de Sant Antoni

En els últims anys l'Ajuntament de Cullera ha habilitat diverses zones d'exercici a l'aire lliure als parcs de la ciutat amb l'objectiu de fomentar un estil de vida sana i saludable entre la població. El Parc de Sant Antoni és un exemple d'això, ja que des de l'any 2017 disposa també d'una zona de cal·listènia.

A més des d'abril de 2019 compta amb un espectacular skatepark. Es tracta d'un dels millors circuits de skate de la Comunitat Valenciana, ocupa més de 2.000 m² i compta amb una piscina o "bowl" amb moltes línies, diverses altures, diversos radis i rampes de diferents característiques.

A més, Cullera comptarà amb un pumtruck en els pròxims mesos, una instal·lació que es començarà a construir al setembre i que serà molt benvinguda per la gent més jove, sobre tots per als xiquets i xiquetes, perquè és un circuit al qual podran utilitzar amb patinets, patins i bicicletes.

Destacats