Oci

Descobreix les millors activitats aquàtiques de la Comunitat Valenciana

La costa valenciana permet gaudir de grans experiències aquàtiques per a tota mena de públics

Guardar

veronica reverse JdzUFErKg4c unsplash actividades acuaticas Comunitat Valenciana
veronica reverse JdzUFErKg4c unsplash actividades acuaticas Comunitat Valenciana

Quan arriba la calor i l'estiu, les possibilitats per a poder fer plans i activitats per a gaudir de la Comunitat Valenciana s'amplien. Una d'elles, i gràcies a la costa, que podem realitzar són els esports i experiències aquàtiques, i que ens permeten descobrir millor una mica més la nostra terra.

La Comunitat Valenciana pot estar orgullosa de les seues quasi 500 quilòmetres de costa mediterrània que permeten xalar de les millors platges i amb el nombre més gran de banderes blaves, aquelles que indiquen la idoneïtat de les platges per al seu gaudi i bany, del país. Gràcies a això, la Comunitat disposa d'una gran varietat d'ofertes i professionals nàutics perquè tota mena de públics, siguen visitants o autòctons, puguen gaudir de les costes.

Baptisme de busseig

Si encara no t'has iniciat en el busseig, la millor manera de fer-lo és mitjançant un baptisme. Una primera experiència inoblidable acompanyada amb professionals per a poder gaudir del fons marí amb total seguretat. Els baptismes de busseig solen incloure una xarrada prèvia amb un instructor per a poder aprendre els elements bàsics, i després es realitza la incursió.

Algunes de les localitats que ofereixen aquesta experiència són Dénia, Xàbia, Oropesa, Calp i Castelló de la Plana, amb preus que oscil·len des dels 35 fins als 80 euros. En aquests baptismes s'ofereix, a més de l'experiència, l'equip necessari per a poder dur-la a terme. Si vols veure totes les experiències de baptisme de busseig, pots fer-ho a través d'aquest enllaç.

Coasteering

Moltes de les costes de la Comunitat Valenciana que estan banyades per la mar Mediterrània encara són llocs amb bellesa natural per descobrir. Amb aquesta activitat, es proposa explorar les diferents costes rocoses del nostre territori combinant activitats com l'escalada, natació, tub respirador, salts, entre altres.

Amb aquesta activitat podràs descobrir paisatges i cales inaccessibles a peu, així com una gran quantitat de fons marins espectaculars. Un dels millors llocs per a fer aquesta activitat és Xàbia, amb les seues espectaculars costes i cales. Si vols més informació, pots fer-ho a través d'aquest enllaç.

Paddle Surf

El Paddle Surf és una activitat coneguda mundialment, i que consisteix a navegar per aigües tranquil·les a bord d'una gran taula de surf i manejant el rumb amb una pala. Una activitat perfecta per a famílies i amics, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda, ja que des del port de València s'ofereix la possibilitat de poder fer-lo, de manera pionera.

Una activitat que s'ofereix des del port de la ciutat de València, a altres municipis com Xàbia o fins i tot en aigua dolça sobre el riu Millars o el Cabriol. Els preus oscil·len entre els 10 i els 50 euros, si vols més informació pots visitar aquest enllaç.

Passejos amb vaixell

Una experiència inoblidable és poder gaudir de l'esplendor de la mar Mediterrània sobre un vaixell. Navegar com a plaer, amb diferents activitats que van des d'activitats de travessia en catamarà amb tast de vi i clòtxina a València, capbussons en la mar, passejos en vela, barbacoes o xalar la posta del sol sobre les ones.

Amb preus que oscil·len des dels 15 euros fins als 69, podràs de fruir de llocs tan meravellosos com les illes de Tabarca, la costa valenciana i Dénia. Si vols més informació sobre aquestes activitats, pots trobar-la a través del següent enllaç.

Aquabike

Una activitat familiar i que deixa sense paraules a tothom que ho prova. Un passeig per la mar a bord d'una bicicleta aquàtica, que pot arribar a aconseguir els 15 quilòmetres per hora. Amb un preu de 50 euros, té una edat mínima per a poder participar de 12 anys, un mínim de 150 cm i un màxim de 95 kg de pes.

Xàbia ofereix aquesta inigualable experiència amb una bicicleta feta per a muntar sobre l'aigua amb la qual tota la família podrà descobrir la costa del municipi de manera familiar i aventurera. Per a més informació, pots consultar l'activitat a través d’aquest enllaç.

Destacats