Oci

Circ, màgia i música en les "Nits d'estiu" de CaixaForum València

Les 'Nits d'estiu' de CaixaForum València destaquen per la seua capacitat d'acostar múltiples disciplines a tots els públics

Guardar

Espectacle de circ 'Parade'
Espectacle de circ 'Parade'

La Fundació 'la Caixa' ha revelat la programació prevista per a les nits d'estiu a València, prometent cinc vetlades temàtiques plenes d'entreteniment i diversió per a tots els públics. Des d'humor i màgia fins a ritme i swing, les nits en CaixaForum València oferiran una experiència cultural única tots els dimecres del 3 al 31 de juliol, a partir de les 19.30 hores.

Les 'Nits d'estiu' destaquen per la seua diversitat i qualitat, oferint una àmplia gamma d'activitats que van des de tallers i espectacles fins a concerts i arts escèniques com circ, humor o màgia. L'exposició 'Visions expandides' serà el teló de fons per a una experiència musical única en l'activitat 'Cromatismes sonors. Música per a una exposició', permetent als visitants explorar la mostra amb una banda sonora personalitzada.

Programació

La inauguració, el dimecres 3 de juliol, estarà dedicada a l'humor, amb monòlegs dels talentosos Irene Francolí i Andrés Fajngold, seguits d'un espectacle d'improvisació d'ImproBarcelona i el taller 'Dis-ho alt' de Monstre Espagueti.

La màgia prendrà l'escenari el dimecres 10 de juliol, amb el llegendari Mag Lari presentant el seu nou espectacle 'Strafalari', acompanyat per la Maga Gisell i una sèrie de tallers per a aspirants a mags de totes les edats.

El dimecres 17 de juliol, els ritmes del 'swing' envairan Caixaforum València, oferint una nit per a ballar, escoltar música i submergir-se en l'ambient festiu d'Harlem dels anys trenta. Le Dancing Pepa Swing Band encapçalarà la vetlada, acompanyats de tallers i activitats relacionades amb este gènere musical i la seua moda vintage.

El circ arribarà al centre cultural el dimecres 24 de juliol, amb espectacles de La Vaig maquinar i la companyia belga Modo Grosso, juntament amb tallers de malabars i música de carrer inspirada a Nova Orleans.

La sèrie de nits temàtiques culminarà el dimecres 31 de juliol amb la 'nit de ritme', on el grup Djembefó presentarà el seu vibrant treball 'Djarabí', seguit de tallers de percussió corporal i flamenc.

Amb una programació tan diversa i emocionant, CaixaForum València promet oferir un estiu inoblidable ple de cultura, diversió i experiències enriquidores per a tots els assistents.

Les 'Nits d'estiu' de CaixaForum València destaquen per la seua capacitat d'acostar múltiples disciplines a tots els públics en una gran varietat de formats, com a tallers, concerts, espectacles i arts escèniques, monòlegs i visites diferents de les exposicions que el centre cultural acull durant estos mesos.

Destacats