Oci

'Borja d'Estiu' Gandia 2023: concerts gratuïts, cercaviles i mascletà

Les platges de Gandia i el Grau s'ompliran de concerts gratuïts, cercaviles, teatre i una mascletà nocturna durant els dies 28 i 29 de juliol

Guardar

Gandia acull una edició més de 'Borja d'Estiu' aquest cap de setmana
Gandia acull una edició més de 'Borja d'Estiu' aquest cap de setmana

Els mesos d'estiu són una oportunitat única per a realitzar una infinitat d'activitats, alguna cosa que Gandia sap aprofitar al màxim. Per això, l'ajuntament de la localitat ha presentat una nova edició de 'Borja d'Estiu'. Es tracta d'una iniciativa que reuneix oci i cultura per a atraure a tota mena de públic durant la temporada estival, quan més es necessita ressaltar l'atractiu turístic de la ciutat.

Enguany, el programa d'activitats es desenvoluparà durant els dies 28 i 29 de juliol, en els quals s'ha plantejat oferir concerts gratuïts, cercaviles per als més xicotets i obres de teatre. Així mateix, es dispararà una mascletà nocturna en la plaça Rosa dels Vents de Gandia. Segons ha comentat la regidora de Turisme i Cultura, Balbina Sendra, 'Borja d'Estiu' és una manera de "fer partícip als turistes en les festes i tradicions que gaudim tot l'any en la ciutat".

L'esdeveniment arrancarà aquest divendres 28 de juliol, disposat a brindar moments inoblidables a tots els assistents. A les 18.30 hores, serà el moment que la banda del Campus Musical Vicky Foods, sota la direcció de Vicent Mengual, travesse els punts neuràlgics de la ciutat, deixant al seu pas un reguero d'alegria i emocions positives amb la seua cercavila. Mitja hora més tard, al voltant de les 19 hores, tindrà lloc el concert de clausura de l'III Campus Musical Vicky Foods, prop de l'església de Sant Nicolau.

El dissabte 29 de juliol, dia gran per concentrar la major part de les activitats programades, la Gira Nintendo Switch 2023 aterrarà en el Moll dels Borja amb més d'una vintena de videojocs gratuïts per a gaudir. Des de les 18 fins a les 00 hores, els interessats en el món de les videoconsoles podran demostrar el seu talent en aquest camp i passar un moment divertit solos o en companyia.

El Moll dels Borja serà l'eix central del dissabte, ja que a les 20 hores, es durà a terme un teatre a l'aire lliure amb l'espectacle 'Migrare', a càrrec de la companyia Maduixa Teatre. Més tard, cap a les 20.45 hores, li arribarà el torn a la corporació de dansa La Delicà de Gandia, que oferirà un ball assossegat i atractiu inspirat en la rondalla l'Agredolç.

Prèviament al colofó final d'aquestes festes, al voltant de les 21.45 hores, es dispararà una mascletà nocturna en la plaça Rosa dels Vents, a càrrec de la pirotècnica Borredà, coneguda pel seu gran bagatge en aquest camp. Finalment, els actes clausuraran amb dos concerts gratuïts a càrrec de Flac Romer Band (22 hores) i del grup Zambra (00 hores), que faran vibrar l'escenari del Moll dels Borja amb la seua proposta musical tan innovadora.

Destacats