Oci

L'autobús municipal de Paterna serà gratis durant el Black Friday i se sortejaran regals

Paterna ha preparat per al Black Friday sortejos de regals

Guardar

Autobús Municipal de Paterna
Autobús Municipal de Paterna

Paterna es prepara per a celebrar el Black Friday en gran. I és que durant el divendres, 25 de novembre, es tancarà al trànsit, des de les 17.00 hores, el carrer Major des de Vicente Lerma fins a la Plaça Ingeniero Castells, i es facilitarà, durant tot el dia, transport gratuït en l'autobús municipal per a facilitar els desplaçaments dels veïns i veïnes.

Però això no és tot, ja que durant la vesprada del divendres, 25 de novembre, tres batucades recorreran fins a les 20.00 hores els diferents barris del municipi on es troben els comerços adherits, amb l'objectiu d'atraure a la gent i impulsar la compra en el comerç local.

I és que totes les persones que, des del 23 fins al 26 de novembre, realitzen les seues compres en qualsevol dels 115 comerços adherits a aquesta iniciativa, rebran uns vals que hauran de depositar en les urnes per a participar en el sorteig d'un bo cultural, una SmartTV i una Caixa d'Experiències.

El sorteig es retransmetrà en directe per xarxes socials dijous que ve, 1 de desembre, a les 19.00 hores, quan es comunicarà els guanyadors o guanyadores de la SmartTV, la Caixa d'Experiències, així com del bo cultural amb entrades per al teatre a Paterna.

A més, la vesprada del divendres s'instal·laran, al carrer Major, dues carpes per a les associacions de comerç de la ciutat, Multipaterna i Paterna Unió de Comerç (PUC).

El regidor de Comerç de Proximitat, Fernando Carrión, ha destacat que "un any més apostem pel comerç local i fomentem la compra en els nostres establiments en dates tan assenyalades com el Black Friday, de la mateixa manera que continuem treballant per a trobar fórmules noves i innovadores que ens permeten enfortir el nostre teixit comercial".

Aquest Black Friday, Paterna ho celebrarà en gran per a continuar fomentant la compra en el comerç local.

Destacats