Oci

Dorian i LaLaLove You actuaran gratis en el Centre del Carme

El Vibra Mahou Fest tindrà lloc el dissabte 10 de desembre en el Centre del Carme Cultura Contemporània

Guardar

Un dels concerts celebrats en el Centre del Carme
Un dels concerts celebrats en el Centre del Carme

El Centre del Carme Cultura Contemporània de València (CCCC) acull la primera edició del festival de concerts gratuït Vibra Mahou Fest. Artistes i grups del millor pop-rock nacional com Dorian, LaLaLove You o Javiera Mena faran vibrar als assistents de tots els públics amb la seua música dissabte que ve 10 de desembre. A més de l'apartat musical, també s'ha programat un mercat urbà, tallers i un "glitter bar" per a maquillar als assistents al festival.

Els grups més coneguts com Dorian, La La Love You o la cantant Javiera Mena no estaran sols ni molt menys. Veintiuno, un dels conjunts amb més present i futur de la indústria musical espanyola, Marmi, l'artista revelació després de cantar al costat d'Aitana "Tu foto del DNI", o els rockers valencians Los Invaders acompanyaren als caps de cartell en una primera edició carregada de bona vibra.

El claustre gòtic del Centre del Carme serà el punt final de la gira "Ritual" de Dorian. L'organització ressalta el fet que aquest disc llançat la passada primavera "ha obert nous horitzons sonors" en el panorama musical espanyol. Javiera Mena per la seua part està d'estrena amb la seua nova obra de pop "Nocturna". LaLaLove You posarà cap per avall el recinte amb el seu himne "El fin del mundo" que aquest final de novembre complirà tres anys des del seu llançament.

Mercat urbà, tallers i "glitter bar"

L'organització del Vibra Mahou Fest en col·laboració amb Al Vent Market buscarà donarà a conéixer a les futures estreles de la música i als artesans del xicotet comerç "pròxim i just" del demà. Junt a aquesta tasca de promoció, el festival ha organitzat tallers amb la companyia Lanevera Edicions.

La personalització de "tote bags", la tirada de cervesa o aprendre com s'entapissa de la mà dels experts de Martsattack són alguns dels tallers programats. Així mateix, el recinte tindrà un "glitter bar" o lloc habilitat per al maquillatge dels assistents.

Destacats