Oci

"L'Alqueria Blanca" torna el 5 de setembre

À Punt estrena la 14 temporada de la sèrie valenciana més longeva, que va tornar l'any passat, en format de tira diària

Guardar

Una escena de L'Alqueria Blanca
Una escena de L'Alqueria Blanca

El pròxim 5 de setembre arranca en À Punt la 14 temporada de la sèrie més longeva de la televisió valenciana, "L'Alqueria Blanca". De dilluns a divendres a les 16.30 hores a partir del 5 de setembre, pots viure la continuació de les aventures dels personatges del poble.

L'última temporada va acabar amb els preparatius de les noces entre Blai i Daura. La mare dels Pedreguer i el cellerer han anat acostant-se durant tota la temporada i les noces se celebrarà l'endemà amb la participació de tota la família, fins i tot els que estan vivint a Amèrica, i els amics i amigues del poble, entre els quals no poden faltar: Tonet, Ferri, Paqui, Empar i Sento, l'emissora del qual tindrà un paper principal en el capítol.

D'altra banda, tenim a Narcís Boira, exalcalde de l'Alqueria Blanca, que després del seu pas per presó s'enfronta ara a una malaltia que, com han assegurat els metges, és terminal. Narcís té una obsessió: acabar amb Robert, l'advocat que ho va portar en la presó, i amb Carmina, que ho acusa d'haver ordenat l'assassinat del seu pare a la presó. Narcís va arribar a entrar a la casa de la parella, i vam poder viure una tibant escena on res queda clar després de sentir un tret. Haurà sigut Carmina o Narcís qui ha disparat? Haurà mort algun dels dos?

Aquesta nova temporada, en la qual veurem com continua la història d'un dels pobles de la ficció valenciana, comptarà amb un total de 75 nous capítols plens de noves històries, sorpreses i fins i tot nous personatges.

La sèrie té la seua base de rodatge a Bunyol, on estan els platons principals de la sèrie i es roden els principals escenaris exteriors. Un total de 160 persones ha conformat l'equip que s'ha encarregat de portar a la xicoteta pantalla la sèrie insígnia de la televisió valenciana el pròxim 5 de setembre.

Arxivat a:

Destacats