"Pluja de sang" sobre la Comunitat Valenciana

La inestabilitat prevista i l'arribada de pols saharià en suspensió deixarà precipitacions acompanyades de fang aquest cap de setmana

Guardar

valència polvo
valència polvo

La Comunitat Valenciana viurà aquest cap de setmana un fenomen meteorològic conegut com a "pluja de sang". L'arribada de pols saharià en suspensió i la inestabilitat prevista per al diumenge i el dilluns provocaran precipitacions generalitzades acompanyades de fang.

Segons l'Agència Estatal de Maternologia (AEMET) per a demà dissabte s'espera un cel poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos al matí i al final del dia, augmentant per l'oest a intervals de núvols alts a últimes hores.

El diumenge augmentarà la inestabilitat amb el pas de les hores, registrant-se precipitacions febles a l'interior al final del dia. El dilluns iniciarem la setmana amb el cel cobert i precipitacions, més generalitzades i intenses en la meitat nord i més disperses i febles en la meitat sud, tendint a remetre al final de la jornada.

El primer cap de setmana de febrer diverses ciutats de la Comunitat Valenciana ja van començar el dia cobertes de pols i arena, transportat pel vent des del desert algerià i de Mali. En eixe cas no es va acompanyar de precipitacions, com sí que s'esperen en els pròxims dies.

Destacats