Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.
Logo gva sempre teua

Regala aquest marc de fotos per al Dia de la Mare

Guardar

https://youtu.be/KGNnLrLOeJs

S'apropa el Dia de la Mare i hui et portem el millor dels detalls que pots regalar! Un marc de fotos ben bonic, senzill i elegant.

Vols aprendre a fer-lo pas a pas? Estigues atent!

Necessitem tisores, cartolina de qualsevol color, pals de fusta de colors o d'un únic color, cola blanca, una pinça xicoteta, una fotografia i el que vulgues posar com a decoració. Nosaltres com l'anem a fer amb temàtica del mar, hem agafat una petxina.

Ara sí, comencem.

Dibuixem un quadrat de 12 cm per 10 cm, el retallem i el guardem, agafem 8 pals, en aquest cas, tots de color blau, posem un poc de cola al darrere de cada pal i els comencem a apegar al quadrat que hem retallat abans. Quan els tinguem tots, pressionem perquè s'enganxen bé.

Arribats ací a la meitat del primer pal apeguem la pinça que aguantarà la fotografia I ara, sols ens queda decorar al nostre gust. Nosaltres, només enganxarem una petxina perquè quede amb un estil estiuenc i ens recorde a la platja.

Una vegada tinguem tots els passos d'abans completats sols ens queda posar la fotografia que desitgem enganxada a la pinça

I ara, ja pots presumir amb aquest regal fet amb estima i amb les teues pròpies mans.

Destacats