Nit del Foc 2023 de València: horari i on veure-la

La Nit del Foc 2023 se celebrarà aquest 18 de març. Aquests són tots els detalls

Guardar

Tret d'un castell de focs artificials
Tret d'un castell de focs artificials

La Nit del Foc 2023 de València es dispararà aquest dissabte, 18 de març. Es tracta, sens dubte, d'un dels espectacles de pólvora més esperats de les festes josefines que, a més, en aquesta ocasió, canvia d'ubicació i d'hora. Descobreix tots els detalls que has de saber per a gaudir d'un dels castells de Falles més multitudinaris de les Falles 2023.

Per a començar, l'hora de la Nit del Foc de València s'avança, i serà a les 01.00 hores. Mitja hora més prompte que en anys anteriors. A més, un altre dels canvis importants serà la ubicació. Tots els castells de Falles, i per descomptat també el tret d'aquesta nit, es realitzen en el passeig de l'Albereda, a l'altura del Palau de les Arts. Un nou espai que permet castells multiposició, però que, també, en estar a peu de carrer ofereix una major visibilitat.

A càrrec de la pirotècnia del Mediterráneo, la Nit del Foc 2023 serà la més gran de la història de les Falles de València. Per tant, es podrà veure des de la majoria de les terrasses i terrats de la ciutat. Així i tot, et contem des d'on veure la Nit del Foc:

  • Si t'acostes fins al punt de tret, podràs gaudir d'aquest espectacular castell amb unes vistes impressionants. Això sí, serà necessari acudir amb una mica d'antelació, ja que sol ser el lloc preferit per a les persones amants de la pólvora.
  • També podràs veure-ho des del pont de l'Assut de l'Or, com el de les Glòries Valencianes. I és que el pont de Montolivet estarà tancat per qüestions de seguretat.

Respecte al tret, has de saber que tindrà 200 metres i 4.105 ordres de tir. La duració serà de 19 minuts i comptarà amb 7.187 artificis pirotècnics, 192 ordinadors de tret, 62 colors i efectes i un final de sis minuts que farà vibrar al públic.

Arxivat a:

Destacats