On veure els castells de Falles de València en la nova ubicació?

Aquests són els millors llocs per a veure els castells de les Falles de València 2023

Guardar

Tret d'un Castell a València
Tret d'un Castell a València

Els castells de Falles 2023 de València han canviat d'ubicació. Així, diuen adeu a l'antic llit del riu Túria i se situaran a peu de carrer. Concretament, es dispararan des del passeig de l'Albereda de València, a l'altura del Palau de Les Arts. Aquest canvi d'ubicació no només permet una major visibilitat dels castells, sinó també trets multiposició i una major seguretat. Però, des d'on veure els castells de Falles en la nova ubicació?

Has de saber que l'Ajuntament de València reforçarà la seguretat durant els dies grans de les Falles per a garantir la seguretat. D'aquesta manera, 140 agents reforçaran els trets de castells que, en aquesta ocasió, "es dispararan en una zona de major afecció a la població i més sensible geogràficament", ha explicat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

Així, durant els trets es tancarà el pont de Montolivet, encara que romandran oberts tant el pont de l'Assut de l'Or, com el de les Glòries Valencianes. Dos punts que són bones localitzacions per a veure els castells de Falles. Per descomptat, les persones que així ho desitgen es podran acostar pels voltants de la zona de tret, on també hi haurà una molt bona visibilitat, garantint la seguretat ciutadana.

Castell a València
Castell a València

Cal recordar que els castells de Falles també han canviat d'horari. En aquest sentit, el castell del 16 de març de 2023 es dispararà més tard, a les 00.30 hores; el castell del 17 de març serà a les 01.00 hores, i la Nit del Foc, és a dir, el castell del 18 de març serà a les 01.00 hores (s'avança mitja hora).

A més, la Nit del Foc de València 2023 es podrà veure des de la gran majoria de les terrasses i terrats de la ciutat. I és que es tracta de la més gran de la història de València. A càrrec de la pirotècnia del Mediterráneo, aquest tret que durarà 19 minuts, comptarà amb 7.187 artificis pirotècnics, 192 ordinadors de tret, 62 colors i efectes i un final de sis minuts que farà vibrar al públic. En resum, serà un castell que tindrà un tret de 200 metres i 4.105 ordres de tir.

València descompta ja els dies per al primer castell de les Falles 2023. Serà aquest dijous quan es dispare el primer que posarà el toc de color a la nit fallera. Milers de persones es concentraran, cada dia, als voltants del Palau de Les Arts per a gaudir d'aquests espectacles pirotècnics.

Arxivat a:

Destacats