Gran mascletà nocturna este divendres a la plaça de l'Ajuntament de València

Coneix l'horari d'este tret pirotècnic per les Falles de València 2024

Guardar

Mascletà nocturna en la plaça de l'Ajuntament de València / Foto: JCF
Mascletà nocturna en la plaça de l'Ajuntament de València / Foto: JCF

Continuen els espectacles pirotècnics a la ciutat de València amb motiu de les Falles 2024. En esta ocasió, es tracta d'una gran mascletà nocturna en la plaça de l'Ajuntament de València que serà a càrrec de la pirotècnia Nadal-Martí. La catedral de la pólvora tornarà a vibrar amb este espectacle de pólvora que fusionarà el soroll de la mascletà amb el color dels focs artificials.

Serà a les 23.59 hores d'este divendres, dia 8 de març, quan es dispare este espectacle pirotècnic en el cap de setmana prefalles. I és que València es prepara per a viure dies intensos en els quals la pólvora serà la principal protagonista.

No obstant això, no serà l'únic tret que se celebrarà este cap de setmana. I és que la plaça de l'Ajuntament de València serà l'escenari de més mascletaes nocturnes. D'esta manera, hi haurà un nou tret el dissabte, dia 9 de març, a les 23.59 hores a càrrec de la pirotècnia Tamarit; mentre que el diumenge, dia 10 de març, el tret serà a les 20.00 hores de la mà de pirotècnia Valenciana.

A més, si eres amant de la pólvora, no et pots perdre una experiència única i immersiva que t'oferix la Falla Mossén Sorolla – Corona on es fusionarà la pirotècnia amb la música creant una partitura única en este esdeveniment que ja forma part del calendari pirotècnic faller.

I a estos trets se'ls sumen les mascletaes que, cada dia, se celebren en la plaça de l'Ajuntament de València, a les 14.00 hores. Així, pots informar-te de qui dispara la mascletà de les Falles 2024.

Finalment, si vols mantindre't informat de totes les notícies sobre les Falles de València 2024, pots seguir la pàgina de València Extra. València descompta els dies per a iniciar els dies grans de les festes josefines, una de les més importants de la capital del Túria.

Destacats