Les Falles premiades de l'Horta

Fem un recorregut per les millors falles de l'Horta

Guardar

Plaza El Pilar 2019-2
Plaza El Pilar 2019-2

Ja es coneixen els premis als millors monuments fallers, i són molts els que decideixen recórrer les falles premiades per a gaudir del gran treball que, al llarg de l'any, realitzen els artistes fallers. Color, crítica social i la sàtira fallera tan característica fan d'aquests monuments una autèntica obra d'art.

A més dels premis a les millors falles de València, en les diferents localitats de l'Horta també celebren el tradicional acte del lliurament de premis als millors monuments. Per això, a València Extra, fem un recorregut perquè gaudisques, i visites, les millors falles de l'Horta 2019.

Premis Falles Paiporta 2019

Les comissions de la Falla Plaça Cervantes i Mestre Serrano han sigut les clares guanyadores de les Falles 2019. Quant al millor monument gran, la Falla Plaça Cervantes va aconseguir conquistar al jurat i, així, recuperar eixe merescut primer premi. En canvi, en el monument infantil, Cervantes no va aconseguir superar a la Falla Mestre Serrano, desbancant també a la Falla Sant Antoni que portava alçant-se amb el primer premi en els últims anys.

Falla-plaza-cervantes-paiporta Falla Plaza Cervantes de Paiporta

 

falla-mestre-serrano-paiporta Falla Mestre Serrano Paiporta

Premis Falles Albal 2019

Les Falleres Majors d'Albal, Paula Muñoz i Anna Duato, van presidir l'acte de lliurament dels premis de les Falles 2019 d'Albal. Així, des del balcó de l'Ajuntament es proclamava a la Falla El Jardí com el millor monument gran d'enguany. Sens dubte, un moment molt especial, ja que es corona l'any del seu 40 aniversari. Per la seua banda, la Falla L'Amistat es va alçar amb el primer premi a la millor falla infantil 2019, sota el lema 'Star Party'.

falla-jardi-albal Falla El Jardí Albal

 

Falla-Amistat -albal Falla L'Amistat Albal

Premis Falles Benetússer 2019

El municipi de Benetússer, immers en plena celebració de les festes josefines, també va fer lliurament, dissabte passat, dels premis als millors monuments. Després de deliberar, el jurat va decidir que el monument de la Falla Plaça Lepanto era el mereixedor d'eixe primer premi tan esperat pels membres de la comissió fallera. Quant al premi a la millor falla infantil 2019 de Benetússer va recaure en la Falla Rajolar.

Falla- Plaça - Lepanto-benetusser Falla Plaça Lepanto Benetússer

 

Falla -Rajolar-benetusser Falla Rajolar Benetússer

Premis Falles Alfafar 2019

Les set comissions falleres d'Alfafar es van reunir enfront de la porta de l'Ajuntament per a gaudir de l'acte de lliurament dels premis 2019. Emoció a flor de pell, nervis i molta il·lusió es podia sentir en el moment en el qual l'Alcade d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, anava anunciant als guanyadors de les diferents categories. La Falla Hort del Comte, després de molt de temps sense pujar al podi, s'alçava amb el primer premi a la millor falla infantil, mentre que la Falla El Sequer aconseguia el primer premi a la millor falla gran d'Alfafar 2019.

Alfafar Primer Premio Falla El Sequer 2019 Falla El Sequer Alfafar / @fallaelsequer

 

Alfafar Falla Hort del Comte (infantil) 2019 Falla Hort del Comte Alfafar / @rafsos

Premis Falles Torrent 2019

Les Falleres Majors de Torrent 2019, Carmen Raga i Leyre Gallego, van ser les encarregades de llegir el veredicte de Junta Central Fallera per a les Falles 2019. D'aquesta manera, el primer premi dels monuments va ser per a la Falla Lope de Rueda i Verge del Puig en la secció especial, i la Falla Avinguda que va aconseguir el primer premi de la secció infantil.

Falla -Lope- Rueda-torrent Falla Lope Rueda Torrent

 

Falla- Avinguda-torrent Falla Avinguda Torrent

Premis Falles Aldaia 2019

Finalment, Aldaia també revelava quins monuments han sigut els millors valorats pel jurat. La Falla Sant Vicent ha fet doblet. I és que ha aconseguit portar-se tant el primer premi a la millor falla infantil, com el primer premi al millor monument gran. Sens dubte, aquest ha sigut el gran any per a aquesta comissió fallera.

falla-Sant- Vicent- grande-aldaia Falla Sant Vicent Aldaia

 

Falla Sant Vicent Aldaia Falla Sant Vicent Aldaia

Arxivat a:

Destacats