La Falla Regne de València – Duc de Calàbria continua 'Plantant Batalla'

Informa't de com arribar a la Falla Regne de València – Duc de Calàbria en transport públic

Guardar

reino de valencia
reino de valencia

Sota el lema 'Plantant Batalla', l'artista faller Sergio Musoles ha apostat per un monument faller ple de color que aspira a conquistar al jurat per a portar el Primer Premi de la Secció Especial a la Falla Regne de València – Duc de Calàbria. I és que, encara que aquesta falla no ha obtingut premis importants – l'any passat va aconseguir el seté lloc de Secció Especial – els seus monuments fallers sempre reben molt bon acolliment per part dels visitants.

La Falla Regne de València – Duc de Calàbria és una de les comissions falleres amb més història i, des que l'any 2000 van tornar a competir en la Secció Especial, han aconseguit mantenir-se any rere any. En aquesta ocasió, aposten per un monument en el qual el color és un dels principals protagonistes, a més de la crítica i la sàtira fallera que tant caracteritza a les Falles de València.

"Plantant Batalla" és la combinació entre el disseny de Carlos Sanz i l'experiència de l'artista faller Sergio Musoles. A més, és important destacar que es tracta d'una de les falles que més ninots ha aconseguit indultar. Serà hui el seu any?

Com arribar a la Falla Regne de València – Duc de Calàbria

Si vols saber com visitar els monuments de la Secció Especial, recorda que el transport públic reforça el seu servei durant els dies grans de les Falles 2019. D'aquesta manera, per a arribar a la Falla Regne de València – Duc de Calàbria pots agafar les línies 79 i 80 de l'EMT, o parar en l'estació de metro de Colón.

Arxivat a:

Destacats