La Falla Almirant Cadarso-Comte Altea: el monument que any rere any es reinventa

Enguany, participa en la Secció Especial amb el lema 'Votes for Women' i ha aconseguit la tercera millor puntuació del Ninot Indultat 2019

Guardar

Foto falla Almirante cadarso 2019
Foto falla Almirante cadarso 2019

És de les quals mai defrauda. La Falla Almirant Cadarso-Comte Altea, entre el centre i el Barri de Russafa, se supera cada any dins de la Secció Especial fallera i competeix amb la resta de monuments per a aconseguir alçar-se com a millor Falla de la ciutat de València des de 2005 i amb quasi un segle de vida.

Amb el seu artista faller, Manolo Algarra, hui dia porta 4 anys consecutius aconseguint el Ninot Indultat, i encara que enguany no va poder ser, pot presumir d'haver aconseguit la tercera posició amb Votes for Women, on el seu estil clàssic i entranyable queda reflectit a la perfecció a través d'una àvia i la seua néta. El seu millor ninot tampoc va cremar en les flames en 2011 i 2012 i actualment es troba en el Museu Faller per a formar part de la història.

Ara compta les hores per a saber si el seu monument gran rebrà alguns dels principals premis de la secció més valorada de les festes josefines, després que el jurat el valore aquest matí. De moment, totes les dones que protagonitzen la Falla rebran la visita de turistes i valencians i valencianes per a contemplar la seua bellesa.

Com arribar a la Falla Almirant Cadarso-Comte Altea

Arribar a la Falla Almirant Cadarso-Comte Altea és molt fàcil. Encara que caminant per Gran Via per a contemplar altres Falles (Mestre Gozalbo-Comte Altea, Císcar Burriana, Pizarro-Cirilo Amorós, Regne de València-Duque de Calabria, entre altres) pot ser la millor opció, també és possible acostar-se amb transport públic.

En primer lloc, els pobles veïns poden desplaçar-se fins a la Falla amb el tren de Rodalia, parant en l'Estació del Nord, i continuar camí a peu. No obstant això, les línies 13, 14, 15, 19, 79, 92 o 93 d'EMT són les més pròximes.

En concret, la comissió valenciana es troba en el número 20 de Comte Altea i el servei Google Maps d'ubicació marca el pas a pas fins a arribar tant caminant com en transport privat o públic.

A més, es pot acudir amb metrovalencia i baixar en la parada de Colón, encara que quedaria allunyada de la seua ubicació i pot ser més còmode utilitzar un altre mitjà.

Galeria d'Imatges

Fes click en la galeria per a veure-la més gran.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Arxivat a:

Destacats