L'Albà de les Falles 2019 marca l'inici dels dies grans de la festa

La pirotècnia Peñarroja serà l’encarregada de disparar el castell de L’Albà de les Falles 2019

Guardar

Focs artificials
Focs artificials

</ul

Comencen els dies grans de les Falles 2019 i, com mana la tradició, aquesta nit, València es prepara per a viure una nit màgica, carregada de sorpreses. La Plaça de l'Ajuntament acull, hui, 15 de març, a les 00.00 hores, L'Albà de les Falles, que festeja la nit de la Plantà de tots els monuments fallers de les diferents comissions, però també marca l'inici dels quatre dies grans de les nostres festes josefinas.

Així, el cel de València tornarà a tenyir-se de color, gràcies a un espectacle de focs artificials que vindrà de la mà de la pirotècnia Peñarroja. I és que, encara que en L'Albà de les Falles no es dispara tanta pólvora com als castells de focs artificials tradicionals, que començaran a disparar-se a partir del 16 de març, la veritat és que s'ha convertit en tot un espectacle per a la vista i les oïdes.

No s'ha volgut revelar res sobre el castell de L'Albà de les Falles 2019, però, igual que altres anys, estarà carregat de sorpreses que no deixaran indiferent a ningú. Des de la pirotècnia Peñarroja tan sols han volgut avançar que han preparat un tret molt nou que tornarà a fer vibrar a tots els assistents. Però, a més, a part del tret de la Plaça de l'Ajuntament, moltes comissions falleres també celebren L'Albà amb castells de focs artificials que aconseguiran il·luminar València.

Les més de 300 comissions falleres de la nostra ciutat s'uniran aquesta nit, a l'uníson, per a donar la benvinguda a la setmana gran les Falles 2019 que, com no podia ser d'una altra manera, arrancaran amb l'acte de la Plantà. D'aquesta manera, a partir de demà, ja es podrà veure els diferents monuments fallers lluint en la seua màxima esplendor, i a l'espera que es coneguen els premis a les millors falles que, sens dubte, és un dels màxims reconeixements del gran treball que els artistes fallers realitzen al llarg de tot un any.

Arxivat a:

Destacats