Exposició del Ninot 2023 de València: horari i entrades

Descobreix tots els detalls per a visitar l'Exposició del Ninot de València de les Falles 2023

Guardar

Exposició del Ninot 2020
Exposició del Ninot 2020

L'Exposició del Ninot 2023 de València obri les seues portes com a preludi de les Falles 2023. Un any més, el Museu de les Ciències de la Ciutat dels Arts serà l'escenari que albergarà els quasi 700 ninots que han anat depositant les comissions falleres al llarg d'aquests dies. Així, ja està tot preparat per a gaudir d'una exposició que, com cada any, serà una de les més visitades de la ciutat. Descobreix tots els detalls per a visitar l'Exposició del Ninot de València.

L'Exposició del Ninot 2023 obri aquest divendres, 3 de febrer. Serà a les 19.00 hores quan tinga lloc la inauguració oficial a la qual assistiran les Falleres Majors de València, Laura Mengó i Paula Nieto, juntament amb el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana. En finalitzar l'acte, hi haurà un espectacle pirotècnic. D'aquesta manera, l'exposició obrirà les seues portes al públic en general el dissabte, 4 de febrer.

Com és habitual, el vot del públic serà determinant per a triar al Ninot Indultat 2023. Per a participar, tan sols serà necessari apuntar el número dels teus ninots preferits i realitzar la votació abans d'eixir de l'exposició. El veredicte es coneixerà el 14 de març per al Ninot Indultat Infantil; mentre que el 15 de març serà el torn dels ninots dels monuments grans. D'aquesta manera, els que més vots obtinguen, se salvaran de les flames del foc i passaran a formar part de la col·lecció permanent del Museu Faller, que es pot visitar al llarg de tot l'any.

Així, recorda que podràs visitar l'Exposició del Ninot 2023 del 4 de febrer al 15 de març.

Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València
Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València

Horari de l'Exposició del Ninot

L'horari habitual de visita serà de 10.00 a 20.00 hores. No obstant això, els divendres, dissabtes i diumenges l'horari de visita de l'exposició s'allargarà fins a les 21.00 hores.

Entrades per a l'Exposició del Ninot 2023

Finalment, només et queda aconseguir la teua entrada per a l'Exposició del Ninot. Les podràs adquirir a través de la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències. El preu de l'entrada és de 3 € per al públic general; i 1,50 € per a menors de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i portadors del passe 'Amics de la Ciutat' o 'Amics de la Ciència'.

Per a grups de més de 20 persones, s'aplicarà una tarifa especial de 2 euros per persona.

No ho penses més, i descobreix aquesta mostra on podràs conéixer el treball dels artistes fallers, així com una pinzellada de com seran els monuments de les Falles 2023. Un any més, la crítica i l'humor seran els principals protagonistes, creant imatges d'actualitat convertides en escenes de cartó pedra.

Arxivat a:

Destacats