Concerts de Falles 2023: com aconseguir les entrades gratuïtes

Descobreix com aconseguir les entrades gratuïtes dels concerts de Falles de València 2023

Guardar

Imatge d'un festival (Colin Lloyd)
Imatge d'un festival (Colin Lloyd)

Tornen els concerts de les Falles de València, encara que aquesta vegada en format festival i completament gratuït. Dos dies intensos del mes de març amb un cartell que comptarà amb artistes nacionals i locals de tots els estils musicals. I és que els concerts de Falles tornen al passeig de l'Albereda de València els dies 10 i 11 de març. Descobreix com aconseguir les entrades gratuïtes dels concerts de Falles 2023.

A partir de l'1 de febrer, començaran a repartir-se les entrades per als concerts de Falles. El patrocinador oficial d'aquest festival, Amstel, serà l'encarregat de repartir un total de 15.000 entrades.

Entrades gratis per als Concerts de Falles 2023

Per a aconseguir les teues entrades gratuïtes, tan sols serà necessari comprar qualsevol producte Amstel – en supermercats o establiments de venda, com a bars – i introduir el Pin Code en la web d'Amstel. Aquests són els passos a seguir:

  1. Si adquireixes els productes Amstel en un bar, necessitaràs aconseguir dos pincodes; introduir-los en la pàgina web; emplenar el formulari on triaràs per a quin dia vols l'entrada (10 o 11 de març); i descarregar la teua entrada.
  2. Si, per contra, ho adquireixes en un supermercat, hauràs de realitzar una compra mínima de 6 euros. A continuació, hauràs d'introduir el tiquet de compra en la web; completar el formulari i triar el dia; i descarregar l'entrada.

Si no aconsegueixes la teua entrada, has de saber que l'Ajuntament de València també repartirà altres 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles. No obstant això, encara es desconeix com aconseguir eixes entrades. El consistori informarà més endavant dels passos a seguir.

I és que es tracta, sens dubte, d'un dels esdeveniments més esperats de les Falles 2023 que, per fi, recuperen la completa normalitat.

Conciertos nit de vivers 2022 valencia
Imatge d'un concert

Cartell dels Concerts de Falles 2023

Si ja estàs pensat assistir a aquest festival de Falles, a continuació t'informem del cartell per a cada dia:

El divendres, 10 de març, els artistes que passaran per l'escenari del passeig de l'Albereda seran: Fangoria, Miss Caffeina, La Habitación Roja, Nancys Rubias, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Lusi, Marien Baker i Tania Bayo.

El dissabte, 11 de març, serà el torn de Zoo, La Fúmiga, Nonai Sound, Pupil·les, Prod Dj, Colomet, Dj Lauder, Salva Gómez, Víctor Pérez i Carlos Areces & Anibal Gómez Dj.

L'horari d'aquest festival serà de 18.00 a 03.30 hores, i l'escenari se situarà a l'altura de la rotonda del Jardí de Vivers.

Arxivat a:

Destacats