Concerts de Falles 2023: com participar en el sorteig d'entrades gratuïtes

L'Ajuntament de València sorteja 5.000 entrades gratuïtes per als Concerts de Falles 2023

Guardar

Imatge d'un festival (Colin Lloyd)
Imatge d'un festival (Colin Lloyd)

Els Concerts de Falles 2023 de València estan molt a la vora. Un total de 15.000 entrades s'estan sortejant per a assistir completament gratis a aquests dos intensos dies de música. I és que, enguany, els Concerts de Falles arriben en format festival els dies 10 i 11 de març. Amstel ha sortejat 10.000 entrades. No obstant això, si no has aconseguit una, encara tens una nova oportunitat. L'Ajuntament de València sortejarà 5.000 entrades gratuïtes per als Concerts de Falles. Descobreix com aconseguir-les pas a pas.

Per a començar, l'Ajuntament de València habilita des de les 00.00 hores del dilluns, 20 de febrer, i fins a les 23.59 hores del dimecres, 22 de febrer, un formulari d'inscripció en la seua pàgina web. Els únics requisits per a participar són tindre 16 anys o més i estar empadronat a la ciutat de València.

En aquest formulari, que s'habilitarà en la pàgina web de l'Ajuntament de València, a partir del 20 de febrer, hauràs d'especificar per a quins dies vols l'entrada o si, per contra, vols optar a aconseguir entrades per als dos dies.

Conciertos nit de vivers 2022 valencia
Imatge d'un concert

El sorteig de les entrades per als Concerts de Falles 2023 de l'Ajuntament de València es realitzarà el divendres, 24 de febrer, a les 12.30 hores. En aquest sorteig públic es repartiran un total de 2.500 entrades dobles i gratuïtes. Les persones afortunades rebran, a través del correu electrònic que hagen facilitat, les dues entrades.

Recorda que, encara que disposen de l'entrada, els menors de 14 anys només podran accedir en companyia de la seua mare o pare, o tutor o tutora identificats com a tals. Si ja han complit els 14 o 15 anys, podran accedir als concerts amb la invitació corresponent i amb una autorització signada per la mare, pare, tutor o tutora.

Per últim, els menors de 16 anys complits o 17 podran accedir al festival sense necessitat d'autorització.

Aquest és el cartell dels Concerts de Falles 2023

Artistes reconeguts nacionalment seran els encarregats de posar el toc musical els dies 10 i 11 de març en els Concerts de Falles 2023, que se celebraran al passeig de l'Albereda (a l'altura de la rotonda pròxima al Jardí de Vivers).

Així, el cartell estarà format per Fangoria, Miss Caffeina, La Habitación Roja, Nancys Rubias, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Lusi, Marien Baker i Tania Bayo el primer dia, 10 de març; mentre que l'11 de març serà el torn de Zoo, La Fúmiga, Nonai Sound, Pupil·les, Prod Dj, Colomet, Dj Lauder, Salva Gómez, Víctor Pérez i Carlos Areces & Anibal Gómez Dj.

Arxivat a:

Destacats