Valencia Basket dóna mostres de la seua qualitat en l'estrena del torneig de Sant Julià

Els de Pedro Martínez van aconseguir una còmoda victòria encara que encara els queda treball per fer

VBC-MAN_ok
VBC-MAN_ok

Segona prova de la temporada, segona prova superada. El Valencia Basket va guanyar amb soltesa (84-67) al ICL Manresa en el primer partit del torneig de Sant Julià de Vilatorta. El conjunt de Pedro Martínez segueix donant mostres de la seua qualitat i el seu potencial si bé és cert que també es veu en la pista moments de desconnexió i falta d'acoblament del grup fruit d'estar encara en fase de pretemporada.

Sens dubte, el conjunt taronja donarà molt a parlar la temporada del 30° aniversari. Segons sembla en els dos primers partits de la temporada, l'equip està treballant durament per a aconseguir la coreografia perfecta i fruit d'açò és la bona sintonia que es veu en la pista i la força i mentalitat amb la qual ixen des de l'inici. Si a açò li sumes que les individualitats ja estan deixant mostres de la seua qualitat aquest equip pot aconseguir grans coses aquesta temporada.

Del quintet inicial davant el ICL Manresa (Antoine Diot, Joan Sastre, Fernando San Emeterio, Pierre Oriola i Will Thomas) va ser Sastre el que més va destacar al llarg de la trobada doncs ho va finalitzar amb 11 punts (3/6 triples), 3 assistències i 1 tap. Al costat del mallorquí també va brillar John Bryant que va signar una targeta de 13 punts, 6 rebots i 14 de valoració. Per la seua banda, Antoine Diot va debutar en la pretemporada aconseguint 12 punts i 3 assistències i qui també va disputar uns minuts va ser el 'canterano' Emil Savic.

El conjunt valencià sempre va ser per davant en el marcador i tan sols en eixos moments de desconnexió el ICL Manresa aconseguia acostar-se una mica. Però els de Pedro Martínez reaccionaven prompte i amb amplis parcials aconseguien una altra vegada distanciar-se. Va ser Joan Sastre qui va iniciar el camí de la victòria al començament del partit amb dos triples seguits. En el segon quart, l'equip del Bages va aconseguir baixar la diferència a un sol punt però Sikma i Thomas van trobar punts sota el cércol i van fer de nou endollar-se als taronges que van arribar al descans amb 47-31 en el marcador.

El conjunt del Bages va eixir per totes en la segona meitat iniciant els primers minuts amb un triple de Suggs però Sant Emeterio, Thomas i un triple de Sastre van posar els 20 d'avantatge abans que s'hagueren consumit dos minuts de la tercera cambra (54-34). Ja en l'última cambra, Jankovic i un triple de Rafa Martínez van tornar a ampliar l'avantatge taronja (68-49). Arribats aquest moment, en el conjunt català va ser Cakarun qui va assumir per complet el protagonisme ofensiu però no va aconseguir que el Valencia Basket obtinguera una més que sobrada victòria.