Sonia Bermúdez deixa al València sense final de la Copa de la Reina

El València Femení cau derrotat en la pròrroga enfront de l'Atlètic de Madrid Féminas.

Valencia Femenino

València i Atlètic de Madrid s'enfrontaven aquest divendres en les semifinals de la Copa de la Reina en la Ciutat Esportiva de les Fregues en un atractiu xoc amb l'objectiu d'estar en la gran final del diumenge. En els primers minuts del duel, el conjunt colchonero va tenir una gran ocasió per a avançar-se en el marcador. Un potent tret d'Esther va obligar a una gran intervenció de Sullastres i Paula Nicart va enviar l'esfèric a córner. Era el primer esglai per a l'equip de Cristian Toro.

El ritme del partit era alt, tots dos quadres van eixir concentrats i mentalizados de la importància del duel. Als vint minuts de joc Leila va enviar el cuir al travesser. La catalana va fer tremolar la porteria de l'Atlètic amb un autèntic míssil des de la seua cama esquerra. En la següent jugada Esther va tornar a tenir el gol blanc-i-vermell en les seues botes amb una bona vaselina que es va marxar desviada. Els espectadors presents en Les Fregues gaudien d'un partit molt igualat.

El València gaudia de les millors ocasions de gol. Carol també va tenir la seua oportunitat després d'una jugada individual de Leila i una magistral assistència. El tret de la catalana es va ser ajustat pel pal dret de la porteria de Lola Gallardo. La primera part acaba en taules, amb el 0-0 inicial. Tots dos quadres van tenir bones oportunitats i van oferir un futbol directe per al gaudi dels afeccionats.

En la segona meitat les bandes van ser les protagonistes. Els dos equips aprofitaven el joc dels seus carrileras per a arribar a l'àrea rival. El joc era vistós i només faltava el gol, una miqueta que es resistia en la segona semifinal de la vesprada. Joyce ho intentava en el minut 70 i a punt va estar de sorprendre a la portera colchonera.

Les atlètiques també provaven fortuna. Sullastres va parar en dos temps un tret de Priscila. El partit no estava apte per a cardíacs, qualsevol equip podia avançar-se en el marcador. Mancant deu minuts en el marcador els nervis afloraven en la Ciutat del Futbol de Las Rozas, la final esperava rival. En el minut 83, Sonia Bermúdez va traure a relluir la seua qualitat i amb una espectacular xilena va batre a la meta valencianista, un magistral gol de la madrilenya posava el 0-1 en el marcador.

Dos minuts després el València igualava el xoc amb un gran gol de Willy. El duel concloïa amb empat a un i la pròrroga anava a decidir què equip es veuria les cares amb el Barcelona en la final. La primera part de la pròrroga es va segellar amb igualada en joc i marcador, cap equip volia cometre errors. En el minut 108 de la segona part de la pròrroga va arribar el segon tant de Sonia Bermúdez, un gol que li haja de l'Atlètic la passada a la final i enfonsava a les xiques de Cristian Toro.

Fitxa tècnica:

València CF Femení: Sullastres, Beristain, P. Nicart (Aran, min. 90), Ivana, Leila, N. Gaitán, Monforte (Willy, min. 55), Gio (Mari Paz, min. 61), Zornoza, Carol Férez i Joyce (Maya, min. 105).

Atlètic de Madrid Féminas: L. Gallardo, Kenti (Vane, min.102), Cazalla, María León, Bea (Bores, min. 63), Meseguer, Ángela Insulsa, A. Sampedro, Priscila, Sonia Bermúdez i Esther (Nagore, min. 75).Gols: 1-0, Sonia Bermúdez, min. 84; 1-1, Willy, min. 86; 1-2, Sonia Bermúdez, min, 108.

Àrbitre: Elia María Martínez. Va amonestar per al València a Sara Monforte, Natalia Gaitán, Gio, Sullastres i Claudia. Per part de l'Atlètic de Madrid a Bea Beltrán, Meseguer, Vane i Marta Cazalla.