Sempre pot ser pitjor: El Valencia CF podria desmantellar-se a l'estiu

Guardar

mercado de verano Valencia CF
mercado de verano Valencia CF

Temps passat, sempre envejat, i sempre pot ser pitjor. Dues dites que d'alguna forma dibuixan l'estat actual del Valencia Club de Futbol, una institució que cau a trossos en el present, que recorda amb nostàlgia el seu passat —a eixe mateix al qual va apel·lar Salvo— i el futur del qual podria perillar.

No seran Murthy, ni Alexanko, ni Voro els protagonistes d'este desmantellament. Tampoc Peter Lim, que és el que molts volgueren. L'objectiu serà, lamentablement, part essencial del planter.

Dos dels millors jugadors d'este Valencia són observats de molt a prop per equips capdavanters en els seus respectius països. Gens que retraure, en tot cas; si el vaixell s'enfonsa és millor saltar cap a les basses. Per si existeixen nous rumbs més enllà de l'horitzó.

Qui?

João Cancelo.- Els primers partits del lateral van evidenciar la seua qualitat i rapidesa. El portugués va ser un dels jugadors més presents en el camp de joc en esta temporada, però va començar a baixar el seu nivell amb el pas de les jornades.

Concretament, quan el seu nom va començar a sonar en altres clubs. Coincidència o no, hui Cancelo és pretés pel Chelsea de Conte. L'entrenador hauria sol·licitat al club que fitxaren al lateral. Amb el seu interés, l'impressionant equip anglés del DT italià, líder absolut de la Premier, se sumisca al PSG, Manchester City i Barcelona.

Cancelo és un bon jugador. Podria partir en el mercat d'estiu i sumar-se al probable adéu de...

Enzo Pérez.- El capità, a voltes lesionat a voltes sancionat, també és un dels elements que podria marxar-se. Fa poc va declarar que alguns volien veure-ho fóra del club, i tanmateix ací està i va sobreviure al mercat d'hivern.

Enzo també és un bon element. En la caiguda per 0-4 davant el Eibar els seus companys van trobar a faltar la seua força i sobretot la contenció de l'equip contrari en el centre del camp. Eixes qualitats són justament les que agraden a Enzo Francescoli, manager de River Plate.

A Argentina el mercat es tanca un mes abans que acabe l'estiu, el 21 de febrer, per la qual cosa és un moment especial per a Enzo en l'altre hemisferi. El conjunt de la banda sagne està en el seté lloc de la classificació i es prepara per a la seua participació en la Copa Libertadores d'Amèrica; ací és on entraria ell.

Segons Francescoli, econòmicament el club encara no pot fer-se càrrec. Però la intenció està, les declaracions del migcampista ja van ser dites i així mateix les possibilitats sempre concretes que un futbolista argentí que juga a Europa torne a la seua terra.

Arxivat a:

Destacats