Pierre Oriola lluirà el 18 en la samarreta taronja

Guardar

Presentación_Oriola
Presentación_Oriola

L'agència que B the travel Brand (Calli de la Pau, 38) va ser el lloc escollit per presentar a l'ala-pivot Pierre Oriola (2.06m, Tàrrega, 25/09/1992, 23 anys) com a nou jugador de València Basket per a les pròximes dues temporades. L'ala-pivot català va disputar les dues últimes temporades amb el Bàsquet Sevilla on el seu rendiment ha anat millorant cada temporada, fins a acreditar la passada campanya una targeta de 8,5 punts i 3,5 rebots en 19 minuts de mitjana. En la seua etapa taronja Oriola ha volgut mantenir el dorsal 18 que ja utilitzava a Sevilla.

Si Juan Sastre era presentat en les oficines de Serveis de Caixa Popular, Pierre Oriola ho feia a l'oficina de B the travel Brand amb el seu Director Regional, José Luis Álvarez, com a amfitrió. En la seua presentació, Álvarez va recalcar que "és un honor per a nosaltres realitzar un acte com a este un any més. Volem agrair al Club que ens done l'oportunitat, com cada estiu, de fer una presentació d'un jugador en una de les nostres tendes. Som patrocinadors del Club des de fa ja alguns anys, compartim amb ells els valors de la Cultura de l'Esforç. I ens omple d'orgull tenir amb nosaltres a un jugador com Pierre Oriola, que malgrat ser jove, com a B the travel brand, però té molta experiència, com nosaltres a través del grup Barceló Viatges”.

Per la seua banda, el president de València Basket, Vicente Solá, va agrair a B the travel Brand el suport que està prestant a manera de patrocini. "Fa ja set anys que realitzem la presentació d'un dels nostres nous jugadors en les vostres oficines i estem tremendament orgullosos d'aquesta relació que com a mínim s'ha renovat una temporada més i esperem s'amplie molts anys”, va argumentar Solá. Durant l'acte de presentació, el president taronja va lliurar a José Luis Álvarez una samarreta commemorativa de la relació empresarial entre ambdues entitats, en ella podien veure's el logotip de B the travel brand i els anys de camí conjunt des del 2010 i com a mínim fins al 2017.

Solá també ha tingut paraules per al seu nou ala-pivot. "Hui presentem a un jugador que ve envoltat d'una vitola de ser un jugador compromés, treballador, valent i decidit, dels quals aporten energia tant dins de la pista com fora d'ella. Per això, creiem que encarna a la perfecció el perfil de jugador que volem que seguisca creixent amb nosaltres i que l'equip puga beneficiar-se d'aquest creixement. Pierre ha arribat a l'elit pel camí llarg, l'hi ha hagut de treballar fent passos xicotets, però ferms, sempre cap a davant. Una progressió que estem convençuts que Pierre Oriola mantindrà en el nostre Club”.

Destacats